2777
2789

دلیلش چیه خودمم خسته شدم اعتماد به نفسم شدیدا پایینه،تا کسی رو میبینم خوشگله همش مقایسه میکنم با چهره خودم دوست دارم قیافمو دستکاری کنم ژل بزنم کاری کنم جذاب تر بشم دلیلش چیه به نظرتون؟کسی هست مثل من باشه؟به نظرم به خاطر اینستاگرامه از بس توش میچرخم روم تاثیر گذاشته 

زیبایی خیلی مهمه به نظرم اگه چهرت خوب نباشه موقعیت خوب هم برات پیش نمیاد حالا چه برای ازدواج چه کار هرچی.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو مقایسه نکن اینا هیچ کدوم شبیه واقعیتشون نیستن چون از نزدیک دیدم چندتاشونو ، خود من قبل ژل جذاب تر بودم والا

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

شوخی کردم عزیزان این به خاطر کمبود اعتماد به نفس هست رو اعتماد به نفستون کار کنید به حرف کسی هم اهمیت ندید دلیل نمیشه چون بقیه یه چیزی گفتن جدی بگیرید مردم همیشه حرف میزنن

وای همینطوری اعتناد به نفس ندارم فکر کن شوهرتم اینجوری بگه دیگه هیچی....بگو کور بودی از اول

نمی‌دونم چرا همش جوش میزنم هم صورتم هم کل بدنم 

۳۷سالمه بگم جوش جوانیه 

پول دکترم ندارم 

اون روز رفتم داروخانه یکم کرم وژل این جور چیزا گرفتم یه تومن شد 

برای افزایش اعتماد به نفس کارای خانومانه انجام بدید فیلم ببینید خرید کنید نیازی نیست یه چیز بزرگ باشه حتما که 

رو خودتون تمرکز کنید چیزای بدتونو تغییر بدید با خدا در ارتباط باشید دعا کنید قران بخونید حتی دانشمندا هم میگن صحبت با خدا ارامش و اعتماد به نفس رو افزایش میده