2777
2789
مستأجریم🚶‍♀️💔خونه همکف رطوبت زیاد کل وسایل داغون میشه استرس اجاره خونه پول پیش اسباب کشی با این قی ...

اره والا ماهم همینیم کلا از زندگی ناامید شدم نه شوهرم شغل و درآمد درست حسابی داره به روز اینجا. دو روز اونجا سرماه خودم استرس میگیرم

واقعا خدا کمک کنه به کسایی که پشتوانه ندارن و می خوان ازدواج کنند ما پنج ساله ازدواج کردیم از نامزدی بخوای حساب کنی هفت سال اجاره هم نمی دادیم و نمی دیم با حقوق کارمندی هنوز نتونستیم خونه بگیریم کل چیزی که داریم یک میلیارد هم نیست نمی دونن کی می خوایم صاحب خونه بشیم خدا کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خدا کمک کنه به کسایی که پشتوانه ندارن و می خوان ازدواج کنند ما پنج ساله ازدواج کردیم از نامزدی ...

ما فقط  یه ماشین گرازه مدل پایین داریم که صدو پنجاه هم نمیره کل سرمایمون همینه و یه پول پیش خونه 

چرا فشار من 97خونه خریدم قسطش ماهی 750بود واقعا تو فشار بودم اما خوب دیگه از 99مبلغی نبود

مگ همه قسطاشون باید عین هم باشه🤣

خونه گرفته بود تا ۸ سال چک داده بود با قیمتای مختلف 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مگ همه قسطاشون باید عین هم باشه🤣خونه گرفته بود تا ۸ سال چک داده بود با قیمتای مختلف

نمی‌دونم قسطای ما یکسان بود کلا سال اول خیلی تو فشار بودیم سال دوم بهتر شد از سال سوم دیگه هزینش به چشم نمیومد .شاید برا شما پلکانی بوده اما کلا حرفم خنده نداشت حال خوبتون خریدارم

بچه چی داری ؟ چطوری میگزرونین ماهم مستاجریم خیلی سختمونه شوهر هم شغل ثابت و درآمد خوبی نداره من خیلی ...

بله یه دختر ۱۰ ماهه دارم شوهرم بخش خصوصی کار می کنه درآمد ثابت داره خودمم تا قبل از بارداری سر کار میرفتم حسابدار بودم از سال دیگه هم دوباره میرم سر کار باید دو نفری کار کرد ولی الان سخت تر می گذره با یک حقوق 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
و منی ک دارم از خونه پدرشوهرم بعد ۸سال بلند میشم و میرم مستاجری😑

شرف داره 

بی منت 

باید خوشحال باشیی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
از اول مستاجر اومدم امسالم سال سومه و هنوزم مستاجریم ولی خیلی اذیت نشدم چون بعداز سال اولی که اثباب ...

مثل من ۴ ساله تو یه خونه هستم از اول ازدواجم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
ما هم مثل خودتون هستیم چقدر پول پیش داریم ؟کدوم شهر

فقط پولی که داریم دست خودمون هست پیش نیست خونه سازمانی نشستیم نوسازیش کردیم ولی خدارو شکر یه مبلغ کمی از فیش حقوقی کسر میشه زیاد نمیگیرن