واقعا خدا کمک کنه به کسایی که پشتوانه ندارن و می خوان ازدواج کنند ما پنج ساله ازدواج کردیم از نامزدی بخوای حساب کنی هفت سال اجاره هم نمی دادیم و نمی دیم با حقوق کارمندی هنوز نتونستیم خونه بگیریم کل چیزی که داریم یک میلیارد هم نیست نمی دونن کی می خوایم صاحب خونه بشیم خدا کمک کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگ همه قسطاشون باید عین هم باشه🤣خونه گرفته بود تا ۸ سال چک داده بود با قیمتای مختلف
نمیدونم قسطای ما یکسان بود کلا سال اول خیلی تو فشار بودیم سال دوم بهتر شد از سال سوم دیگه هزینش به چشم نمیومد .شاید برا شما پلکانی بوده اما کلا حرفم خنده نداشت حال خوبتون خریدارم
بچه چی داری ؟ چطوری میگزرونین ماهم مستاجریم خیلی سختمونه شوهر هم شغل ثابت و درآمد خوبی نداره من خیلی ...
بله یه دختر ۱۰ ماهه دارم شوهرم بخش خصوصی کار می کنه درآمد ثابت داره خودمم تا قبل از بارداری سر کار میرفتم حسابدار بودم از سال دیگه هم دوباره میرم سر کار باید دو نفری کار کرد ولی الان سخت تر می گذره با یک حقوق