باهاشون کلاس دارم میگم هروز ۵۰ عدد تست زیست بزنید نمیزنند بعد میگن زیست بالای ۵۰ بزنیم نمیشه که آخه خسته ام کردن میگم استاد دیگه نمیتونیم تحمل نداریم خسته شدیم چیکارکنم آخه به خانواده هاشون خدا رحم کنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍
شروع کن بزن چه زوده همه شروع کردن بخون مطالبو تست بزن تحلیل کن زیست دهم تو زیست دهم جمع کن
انقد حجم امتحانای مدرسه زیاده وقتش نیست واقعا 🥲💔
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍
ببخشید میشه بگید چجوری بخونیم که خوب یاد بگیریم و درصدمون خوب شه
عزیز دلم من کتابو بهشون پیشنهاد نمیکنم یه جزوه هست برا زیست اونو کار میکنیم بعلاوه توضیحات خودتون میدونین زیست تصویر مهمه کتاب هیچی نگفته ما اونارو کار میکنیم ریز به ریز هم درسنامه داریم هم باهم تست میزنیم چاله و چوله رفع شه
چون زیست خوب میزنن نسبت به سایر درس ها کمترینش ۶۸۰۰ اینا
آهان....من خودم همیشه بالای 7 میزنم ولی راضی نیستم یجورایی میخوام همش 100 شه زیستم هم یجوریه همه ی آزمونا و کتاب هارو کار میکنم از خیلی سبز و آیکیو گرفته تا آزمون های زیستاز و اینا باز همیشه یدونه حواس پرتی دارم