2777
2789

داره؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خوب یه لحظه برو قسمت آموزشش بپرس بهت میگن دارن یا نه. ولی اککثرا زیست دارن بهداشت شاید نباشه . حتما از خودشون بپرس دانشگاه به دانشگاه فرق داره پیام نورا رشته هاشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب یه لحظه برو قسمت آموزشش بپرس بهت میگن دارن یا نه. ولی اککثرا زیست دارن بهداشت شاید نباشه . حتما ...

من اصلا نمیدونستم کدوم قسمت باید برم ممنون 

اخه میخام مرکز بهداشت گار کنم و بیمارستان کارشودارم 

مدرکشو ن🤣🤣با زیست میشه برم بیمارستان یا مرکز بهداشت؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خوب یه لحظه برو قسمت آموزشش بپرس بهت میگن دارن یا نه. ولی اککثرا زیست دارن بهداشت شاید نباشه . حتما ...

سایتی چیزی نداره نگاه کنم