2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راه حل درست بدید لطفا این ویس هم کار خداست که درست ازش استفاده کنیم. این خانم میشه دختر عموی کسی که ...

تنها راهش شماره مجازی تلگرامه 

از ی محیط عمومی شلوغ ارسال بشه همونجام دیلیت اکانت کنید پی ش رو بیشتر از این نگیرید خیلی شر داخلشه فقط همون پسراش بفهمن بت مادرشون بشکنه بلکه بشینن سر خونه زندگی هاشون

.

خب بنظر شما درسته با آبروی کسی بازی بشه!من موافق این نیستمحدالامکان میتونن رفت و آمد رو قطع کنن!

ابروش پیش فک و فامیل نمیره فقط پسراش که ادعا دارن

ما هم نمیخوایم ابروشو ببریم درست نیست خانوادگی جمع کنن مادر خرابشونو 

یه دختر کوچیک داره ساعت ۲ شب مرد میاره خونه!!

متاهل بود اینکارارو میکرد الان طلاق گرفته بازم میکنه با مردای متاهل با هزار نفره

اگ خواهرت اذیت نمی‌کرد میگفتی ولش ب خودش مربوطه زندگی خودشه ولی با اون عذابا الان حقشه بدبخت بشه 

میدونم زندگیه خودشه ولی طرف رسما عوضیه نمیشه که اون خوش بگذرونه ما حرص بخوریم ببخشید ریده تو زندگیمو ...

توزندگی شما.؟؟؟؟؟؟؟ 

بسم الله دیگه چرا نظر میخوای برو انجام بده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توزندگی شما.؟؟؟؟؟؟؟ بسم الله دیگه چرا نظر میخوای برو انجام بده

بله میدونی چندسال زجر کشیدیم!

این خانم با ابروی ما بازی کرده!

چرا ما نکنیم

من برای خواهرم فقط ی راه حل خوب میخوام

که خودش خراب نشه همین

بله میدونی چندسال زجر کشیدیم!این خانم با ابروی ما بازی کرده!چرا ما نکنیممن برای خواهرم فقط ی راه حل ...

برا شماره ناشناس برو نرم افزار موبایلی بگو براتون درست کنن اونا بلدن 

آبروی کسی رو نبرید ک ب وقتش خدا آبروتونو حفظ کنه 

نهایتا واسه خودش بفرسته بگه تو دست و پام نباش 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁