2777
2789

ولی قبلا تا یه سال پیش اصلا فکر پسر نبودم

ولی الان تنها فکروخیالم شده ازدواج😐

همش میگم اگه تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنم مردم چی میگن

میدونم حرف مردم مهم نیست ولی باز دوس ندارم پشتم حرف باشه😞

ازاینکه اینطور شدم بدم میاد

چند سالته؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۷

نگران نباش هرچیزی به وقتش اتفاق میفته 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

منم تا ۳۳سالگی عین خیالم نبود بااینکه اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن ولی الان ک ۳۵سالم شده وجلوموهام سفید شده خیلی نگرانم خیلی زیاد 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

مثلا چه حرفی میخواد پشتمون باشهاز زندگیت لذت ببر گلموقتش برسه اتفاق میفته

پس وقتش کیه

خب میگن دهن مردمو که نمیشه بست

یه برچسب ترشیده میچسبونن پیشونی آدم 

ازاین کلمه متنفرم

تو چن سالته؟ 

دغدغه هات با ازدواج تموم نمیشه چون بعد میگی اگه بچه دار نشم چی 

بعد بچه بیاد ی جور 

نیاد یه جور 

من میگم تمرکز کن رو حال دلت ببین چکار خوشحالت میکنه همون کار کن 

من بخاطر مردم ازدواج کردم بخاطر حرف مردم خواستم بچه دار شم که نشد و بخاطر مردم نگن نازاس رفتم 3بار ای وی اف کردم بدن خودم از بین بردم  سلامت خودم از بین برد هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم فقط از حرف مردم ترسیدم الان سالم نیستم 

تو مثل من نباش

پس وقتش کیهخب میگن دهن مردمو که نمیشه بستیه برچسب ترشیده میچسبونن پیشونی آدم ازاین کلمه متنفرمتو چن ...

بعد ۲۴ به نظرم برای دختر سن خوبیه اگه شرایطش داشته باشه 

دایی منم امسال زن گرفت خودش ۳۰ زنش ۲۷

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)