2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 77 پست

ابروشونو برده بود 

عکسای شخصی مادر این خانومو از گوشیش برداشته بود و داشت زندگی مادر پدرشو هم حتی خراب میکرد

میگفت که مادر شما این عکس هارو برای شوهر من فرستاده! فلش زده بود عکسارو به در و همسایه نشون میداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا اونموقع که کتکش زد باید یکاری میکرد که نکرد ثانیا خودشو بکشه کنار اگه پسراش غیرتی شدن خواستن ته ...

خط قرمز پسراش همینه بعدش ابروش فقط پیش اونا خراب میشه نه کس دیگه ای

باید درس عبرت بگیره یه همچین ادم عوضی ای

راه حل درست بدید لطفا این ویس هم کار خداست که درست ازش استفاده کنیم. این خانم میشه دختر عموی کسی که از من خواسته این پست رو بذارم فامیل ماهم میشه اینجوری ابروی ماهم میرهفقط میخوایم سرشو بکنه تو زندگیه خودش و پسراش بفهمن چه عنیع

بدون اینکه ما دخیل باشیمیا جوری باشه که بد نشون داده نشیم

خط قرمز پسراش همینه بعدش ابروش فقط پیش اونا خراب میشه نه کس دیگه ایباید درس عبرت بگیره یه همچین ادم ...

نه من بشخصه این کارو نمیکنم 

شوهرنداره دلش خواس شاید صیغه باشه 

بازم هرجور خودش میدونه فقط حواسش باشه همین باعث نشه یه شری دامنشو بگیره که نتونه خودشو جمع کنه 

اون خوتکلیف مشخصه که بااین سن دور این حرفاس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه من بشخصه این کارو نمیکنم شوهرنداره دلش خواس شاید صیغه باشه بازم هرجور خودش میدونه فقط حواسش باشه ...

میدونم زندگیه خودشه 

ولی طرف رسما عوضیه نمیشه که اون خوش بگذرونه ما حرص بخوریم ببخشید ریده تو زندگیمون