2777
2789

بیاید قبول کنیم که این زنان که زن های دیگه رو بدبخت میکنن 

مادر از اول با پسر جور دیگه ای رفتار میکنه 

از همون بچگی بهش حس سروری رو میده و میزنه تو سر دختره 

دیگه اون پسر توهم اینکه جنس برتره رو میگیره 

ازدواج که میکنه زنش رو جنس درجه ۲ میبینه 

به خودش اجازه میده روش دست بلند کنه 

به خودش اجازه میده زور بگه 

و حتی پیش خودش فکر کنه که یکی کافی نیست و بره سراغ بعدی و.... 

من خودم اگه یه روزی مادر بشم حتما یه جوری تربیتش میکنم که خودشو از زن برتر نبینه 

نه اینکه بگم مرد از زن کمتره نه 

ما همه بنده خداییم همه پیش خدا یکسانیم 

من نمی‌فهمم چرا بعضیا اینجوری میکنن 

تهش هم میشه تاپیک مادرشوهر و خواهرشوهرم باعث شد زندگیم از هم بپاشه 

زن علیه زن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه درجه دو هستن چطور زندگی داداششونو خراب میکنن اگه داداش درجه دومیبینی خواهرومادرشو چطو به حرفشون گوش میده 

این تایپک تناقض داره 😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اگه درجه دو هستن چطور زندگی داداششونو خراب میکنن اگه داداش درجه دومیبینی خواهرومادرشو چطو به حرفشون ...

یعنی شما ندیدی 

خواهر و مادر چه جوری عروس رو آزار میدن ؟

اسیب اصلی از یه مرد شروع میشه ، مردا باید بدونن در برابر زن دختر مادر خواهر باید محبت کلامی داشته باشن ، زن اگه سرشار از محبت نشه یا تو خودش میره یا شروع میکنه به اتیش انداختن به زندگی این و اون و متوسل شدن به هر کس حتی پسرش برای جبران اون محبتی که ندیده

زن خیلی محتاج محبت مرده

یعنی شما ندیدی خواهر و مادر چه جوری عروس رو آزار میدن ؟

خومنم میگم اینجوری درجه دو نیست خانوم اتفاقا درجه یکه که اینجور رومخ مردا کارمیکنن 

کی گف زناازمردا کمترن یه زن اراده کنه خیلی کارا ازدستش برمیاد که فکرشم نمیکنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اسیب اصلی از یه مرد شروع میشه ، مردا باید بدونن در برابر زن دختر مادر خواهر باید محبت کلامی داشته با ...

اره معمولا زنا محبتی که از پدر ،برادر یا شوهر ندیدن رو تلاش میکنن از پسر بگیرن ولی به چه قیمت 

خراب کردن زندگی یه زن دیگه 

اونقدر پسرشون رو به خودشون وایسته میکنن که نتونه به زنش محبت کنه 

نه معمولا مادرا خیلی نقش دارن

خوهمون مادراهم میشن زن دیگه براهمین گفتم این تایپک تناقض داره