2777
2789
عنوان

رشته فیزیوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ؛ بفرمایین تاپیکم 🌸✅

تشکر🌱

تاپیک اخرم هم پرسیدم

بنظر شما از الن با پایه متوسط صد خودمو بزارم شانس چی دارم؟

من پشت کنکوریم و ریاضی فیزیک ضعیفی دارم

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻

تشکر🌱تاپیک اخرم هم پرسیدمبنظر شما از الن با پایه متوسط صد خودمو بزارم شانس چی دارم؟من پشت کنکوریم و ...

اره ؛ واقعا میشه خانم ؛ چرا نشه ؟؟؟ یه برنامه و پشتکار خوب نیاز دارین ؛ خودمم بعد از دو سال پشت موندن و همین شرایط برام شد 🌸✅

اره ؛ واقعا میشه خانم ؛ چرا نشه ؟؟؟ یه برنامه و پشتکار خوب نیاز دارین ؛ خودمم بعد از دو سال پشت موند ...

ممنونم ازتون😍

امیدوارم بتونم از پسش بربیام

من پرستای آرزومه🥹❤️

من داروسازی میخونم دوست عزیز ولی دوستم فیزیو میخونه...رشته خیلی خوبی هست نسب به دارو و پزشکی واقعا سبکتره درساش و تحصیلش کمتره بدون طرح ب راحتی ۴سال میخونید و میتونید ب درامد خوب برسید منتها رتبه خوبی میخواد

من داروسازی میخونم دوست عزیز ولی دوستم فیزیو میخونه...رشته خیلی خوبی هست نسب به دارو و پزشکی واقعا س ...

وایی چقد عالی 

توصیتون به منه پشت کنکوری که تا الان گند زدم چیه؟🤍🥲

من داروسازی میخونم دوست عزیز ولی دوستم فیزیو میخونه...رشته خیلی خوبی هست نسب به دارو و پزشکی واقعا س ...

بنظرتون میتونم دست از عادتای بدم بردارمو صدمو بزارم؟

میتونم پیراها قبول شم🥲

الان واقعا خیلی نگران اینده ایم که بخاطرش پشت موندم💔🥲

وایی چقد عالی توصیتون به منه پشت کنکوری که تا الان گند زدم چیه؟🤍🥲

راستش من خودمم پشت کنکور موندم،هممون اشتباهاتی انجام دادیم ولی ب وضوح هممون ی نقطه ای فهمیدیم ک اگر حتی ۲ماه قبل کنکور میخوندیم چقدر سرنوشت رتبمون عوض میشد اگر حتی ۲ماه قبل کنکور سوالای روتینی مث خود کنکورارو هم حل میکردیم چقد اون رتبه عوض میشد خیلیامون سر جلسه فهمیدیم که کنکور جقد تکرار مکرراته،،،این فرصتو از دست ندین با هر سطحی ک هستید بخونید این خستگیا فراموش میشه ولی اون رتبه تا ابد تو ذهنت میمونه