2777
2789
عنوان

رشته فیزیوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 54 پست
سوالی داری درخدمتم

ممنونم🤍

خیلی فیزیو رو دوست دارم

ولی تا الان درست تلاش نکردم

پایم هم معمولیه

خواستم بدونم امیدی هست پیراهای تاپ مث فیزیو قبول شم اگه صدمو بذارم؟🥲

اگه یکی بهم بگه میشه انگیزه میگیرم برای خودم یه هدف مشخص تعیین میکنم🥲

یکی از بهترین رشته‌هاست اگه قبول بشی، معمولا بعد از داروسازی انتخاب میشه، درآمد بالا مستقل استهلاک کم، ظرفیت آزاد نداره و قبولی کشوری مجموعا ۲۰۰ ۳۰۰ نفر بیشتر نیست، حدود رتبه بستگی به سال کنکور داره ولی خب میگم بعد از سه رشته‌ای اول قبول میشی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم🤍خیلی فیزیو رو دوست دارمولی تا الان درست تلاش نکردمپایم هم معمولیهخواستم بدونم امیدی هست پیرا ...

آره امید هست حسابی بخون خدا کمکت میکنه عزیزم ارزشش رو داره صدت رو بذاری

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
من داروسازی میخونم دوست عزیز ولی دوستم فیزیو میخونه...رشته خیلی خوبی هست نسب به دارو و پزشکی واقعا س ...

خوشبحالت داروسازی میخونی😀منم خیلی دوست داشتم ولی سخته

امیدوارم حداقل فیزیکو قبول شم

راستش من خودمم پشت کنکور موندم،هممون اشتباهاتی انجام دادیم ولی ب وضوح هممون ی نقطه ای فهمیدیم ک اگر ...

قطعا همین طوره❤️

ممنونم بابت حرفای حال خوب کنتون و وقتی که گذاشتید❤️🫂

همه چیز شدنیه.....فیزیو هم دست کمی از دارو نداره خیلی خیلی خوبه خیلی راحتتره و درامدشم عالیه

قبولیش مثل دندون و دارو و پزشکی خیلی سخته؟؟ 

من یازدهمم الان

دهم تا قبل خرداد عالی بودم ولی تو خرداد اتفاق بدی افتاد ضعیف شدم

میدونی اصلا نمیتونم انتخاب کنم مثلا عاشق محیط بیمارستان یا اینکه یه بیماری خوب بکنم هستم

ولی از طرفی سخته من حتی بلد نیستم چیکارکنم 

از طرفی میگم فیزیو‌  خوبه 

نمیدونم

ممنونم🤍خیلی فیزیو رو دوست دارمولی تا الان درست تلاش نکردمپایم هم معمولیهخواستم بدونم امیدی هست پیرا ...

خواهش میکنم گلی🌹 من دندون میخونم ولی تاحدودی با فیزیو هم آشنایی دارم منظورم از لحاظ کنکور ببین حدودا تا ۹۰۰۰ جا داره برای رتبه برای خوندنم با برنامه جلو برو و واسه تک تک وقتات ارزش قائل شو کتاب در سطحتو اگر در توانت هست تهیه کن یا پی دی اف از ۴۰ تا تست شروع کن روزانه ارتقاء بده خودم پیشنهادم خیلی سبز هس

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
قبولیش مثل دندون و دارو و پزشکی خیلی سخته؟؟ من یازدهمم الاندهم تا قبل خرداد عالی بودم ولی تو خرداد ا ...

عزیزم خیلی راه مونده هنوز اگ یازدهمی ب هر رشته ای میتونی فکر کنی ولی لازمش تلاشه خیلی وقتا کساییکه رسیدن شب بیداری داشتن خستگی بی حوصلگی الکی کسی نرسیده ولی اگر اشنایی کامل ندارید از مسیر اگه برات مقدوره ی مشاور خوب پیدا کن چند جلسه ای برو تا راهو نشونت بده

عزیزم خیلی راه مونده هنوز اگ یازدهمی ب هر رشته ای میتونی فکر کنی ولی لازمش تلاشه خیلی وقتا کساییکه ر ...

من نگران دهمم که معدل خردادم پایین شد

ولی فرصت ترمیم هم نیست 

یعنی اگرم باشه با یازدهم‌باهم میوفته قاطی میکنم

میگم‌ترمیم نکردم طوری نیس تو این دوسال نهایی هامو خوب بدم 

اخه نمیدونم از کجا مشاور بگیرم حقیقتا 

خواهش میکنم گلی🌹 من دندون میخونم ولی تاحدودی با فیزیو هم آشنایی دارم منظورم از لحاظ کنکور ببین حدود ...

چقد عالی موفق باشین🥹❤️

اره درستهه🌱

والا تا الان یه چیزایی خوندم دستوپاشکسته

مشاورم دارم

کتابمانواع سطحا خیلی سبز و ایکیو و...خریدم

راستش تا الن بقول شما باید ارزش قائل میشدم برای زمانم،،که نشدم🥲

الان به خودم اومدم دیدم ای داد بیداد کل سالم رفتو من هیچ پیشروی ای نداشتم...

بهرحال امیدوارم از الان به بعد ایرادامو به حداقل برسونم🌱

ممنونم از شما❤️