2777
2789
عنوان

پیام هاتونو شوهرم میخونه درمورد مادرشوهرمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 95 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مام وقتی میریم مث حمالا همش تو آشپز خونه شیم

بابا به ضرراسی حرف نزنین حالا شوهرش ازفردا میگه همه عروسا میرن کارمیکنن توهم کمک کن 🤣🤣🤣🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

خب بقیش اینکه من خیلی ناراحت شدم گفتم خب چرا مارو دعوت نکرده میگه پام درد میکرد میگم خب الان مگه درد ...

خب اشتباه کردی 

زیاد که باشی زیادی میشی ، اونا در واقع به شما بی احترامی نکردن

پسر خودشونو به حساب نیاوردن با این کارشون

...

اابته گاهی مارو با یکی دیگه دعوت میکنه گاهی هم جمعی حالا بنظرتون کارش درست بوده؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

شما میگی از بیرون غذا سفارش داده

خب میتونست یه پرس اضافه تر بگیره شمام دعوت کنه

بعدشم پا درد که ربطی نداشت چون اگه داشت بقیه رو دعوت نمیکرد

پس‌معلومه نمی‌خواسته 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

حالا مشکلتون چیه

بخون نوشتم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

خب مگه مادرشوهرت کار میکنه؟عروسا کار میکنن دیگهمادرشوهر من سالمه و ۵۰ سالشه اما من حتی وقتی باردار ب ...

من تا الان یه قاشق خونه ی مادرهمسرم تکون ندادم 

مهمون میرم مهمون میام 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بابا به ضرراسی حرف نزنین حالا شوهرش ازفردا میگه همه عروسا میرن کارمیکنن توهم کمک کن 🤣🤣🤣🤣

نه درد و دل بود

کل هفته حمالی خونه خودمون هس

تا میریم مهمونی هم حمالیا باماس

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خب بقیش اینکه من خیلی ناراحت شدم گفتم خب چرا مارو دعوت نکرده میگه پام درد میکرد میگم خب الان مگه درد ...

به نظرم الکی حساسی 

اگه کلا شمارو دعوت نمی‌کرد بله حق داشتی 

اما اون بنده خدا در هر حال داره دعوتتون میکنه چه باهم چه سوآ

سخت نگیر گلم 

به همسرتون عرض کنید همینطور که مادر مهمه همسرتون مهمه اما میتونید وقتی با مادرتون تنهایی ازش سوال بپرسید چرا همچین کاریو انجام میده نگید که همسرتون گفته ببینید علتش چیه مسئله ای باعث شده این کار انجام بده.پاش درد میکرد چرا بقیه درد نمیکرد.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان