سلام بچه ها اول به توضبح مختصر بدم همسرم ۳تا پسرن که ازدواج کردن من عروس بزرگم اما از نظر سنی از بقیه کوچیکترم شاغلم و تا الان هرزمان خانواده همسرم خاستن ما کمک حالشون بودیم اما برادر کوچیکه سالی یبار میره و میاد اونم با هزارتا دعوت ۷ساله ازدواج کرده کلن ۳بار مهمونی داده اما من همیشه مهمونی میدم و دورهم دعوتشون میکنم حالا بیایید بگم چی شده
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اابته گاهی مارو با یکی دیگه دعوت میکنه گاهی هم جمعی حالا بنظرتون کارش درست بوده؟
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
به همسرتون عرض کنید همینطور که مادر مهمه همسرتون مهمه اما میتونید وقتی با مادرتون تنهایی ازش سوال بپرسید چرا همچین کاریو انجام میده نگید که همسرتون گفته ببینید علتش چیه مسئله ای باعث شده این کار انجام بده.پاش درد میکرد چرا بقیه درد نمیکرد.
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان