2777
2789
عنوان

پیام هاتونو شوهرم میخونه درمورد مادرشوهرمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 95 پست
دیشب فهمیدم دوتا پسراشو دعوت کرده پدر شوهرم از بیرون غذا گرفته گفته به ماهم بگه و مادر شوهرم گفته نه ...

میفهمم درکت میکنم.  منم  دلم براشون میسوزه تو کاراشون میرم کمکشون خودش از جاش بلند نمیشه همه کاراشو منو دختراش میکنیم. حالا اون جاریم که  سالی یکی دوبار میاد. اون روز رفتم دیدم پیر زن ۷۰ ساله داره جلوش دولا راست میشه میوه میاره چایی میاره. یه احترامی میزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به جاریت و برادرشوهرت چه ربطی داشت که تو تاپیک اول گفتی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کارشون یکم عجیبه . شماهم یکی دوبار که اینجوری دعوتت کردن قبول نکن . 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نه درد و دل بودکل هفته حمالی خونه خودمون هستا میریم مهمونی هم حمالیا باماس

شوخی کردم عزیزم دوراز جون

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اینجوری دیگه واقعا زشته ادم خونه غریبه هم مهمون میره کمک میده اینکه دیگه خونه مادرشوهره

نه زشت نیست 

چون خودمون هم اجازه نمیدیم کسی خونمون حتی بشقابشو جا به جا کنه . بقیه هم مهمون میان و میرن 

و اینکه ما خیلی کم و فقط با دعوت میریم‌ 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا خونواده شوهرم اصلا سه نفرن

بعد خار شوهر نکبتم همه رو دعوت کرده بود با ننه باباش

فقط مارو نگفته بود

البته بهتر خیلی هم خوب شد که نگفت

میخوام بگم همه جوری همه جا هست خودتو ناراحت نکن

زندگی چالش خیلی داره 

من بخاطر آرامش خودمم که شده اینارو چیزیش نمیگیرم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

قصیه این هست که بعصی مواقع اونها رو با ما دعوت مینه و کاهی هم ما رو با اونها و گاهی هم جمی.ایا اشتباه است یا سونیت دارد؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

من کاری به مادر همسرت ندارم دلیلش خودش بهتر می‌دونه 

اما شما زیاد درگیر حواشی هستی و برای دیگران که شما نمیتونی تصمیم بگیری که چیکار میکنند و چیکار میخوان بکنند در جایگاه خودت میتونی کمرنگ تر باشی میتونی رفت و آمد کمتر داشته باشی 

اگر دلخوری باشه همسرت باید ناراحت باشه نه شما 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
قصیه این هست که بعصی مواقع اونها رو با ما دعوت مینه و کاهی هم ما رو با اونها و گاهی هم جمی.ایا اشتبا ...

اسی خداییش خیلی حساسی😑😑😑😱

خوبه دعوتت میکنه و ناراحتی ازش

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...