2777
2789
عنوان

پیام هاتونو شوهرم میخونه درمورد مادرشوهرمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 95 پست
پاش چه ربطی داشته به خبر دادن؟😐😂

نمیتونسته بلند شه تلفن بردار تماس بگیره.😐😐😐

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه مادرشوهرت کار میکنه؟

عروسا کار میکنن دیگه

مادرشوهر من سالمه و ۵۰ سالشه اما من حتی وقتی باردار بودم یا مریض باشم هرچی اصلا توی خونه خودشم وقتی مهمون هست کار نمیکنه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خب مگه مادرشوهرت کار میکنه؟عروسا کار میکنن دیگهمادرشوهر من سالمه و ۵۰ سالشه اما من حتی وقتی باردار ب ...

دقیقا مام وقتی میریم مث حمالا همش تو آشپز خونه شیم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خوب توضیح ندادی

خب بقیش اینکه من خیلی ناراحت شدم گفتم خب چرا مارو دعوت نکرده میگه پام درد میکرد میگم خب الان مگه درد نمیکنه برااونا مگه درد نمیکرد چرا پس مارو جدا میگه درصورتیکه من همه جا کمارشون بودم همه کاری براشون کردیم باراولشم نیست چندین بار پیش اومده

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

دیشب فهمیدم دوتا پسراشو دعوت کرده پدر شوهرم از بیرون غذا گرفته گفته به ماهم بگه و مادر شوهرم گفته نه ...

دلیل این کارشو از مادرشوهرت بپرس که چرا هر سری جدا دعوت میکنه؟ آیا شمارو مهمون نمیدونه؟

آیا اون یکی بچه هاش از شما خوششون نمیاد؟

قضیه چیه