2777
2789
عنوان

پیام هاتونو شوهرم میخونه درمورد مادرشوهرمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 95 پست
تورو خدا بگو کار مادر همسرم اشتباه بوده یا نه شوهرم میگه کارش اشتباه نبوده و منو مقصر میدونه من همیش ...

اره کارش اشنباهه

مخصوصا کهذغریبی

منم غریبم و هیچجااااای ندارم برم مادرشوهرمم که دعوت نمیکنه کلا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من نفهمیدم خب دعوت میکنه دیگ حالا تنها یا جمعیمامان منم داداشمو بیشتر تنها میگه بیااد بسکه بچه اخرشو ...

نه خب من میگم مهمونی داده غذاهم از بیرون گرفته پدر شوهرم گفته مارو هم بگه گفته نه دوسدارم اینا با برادر کوچیکه که مثلن اسمش محمده باهم باشن خب چرااااااا؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین برو ،اما همسرت بعدا تنهایی از مادرش علت کارشو بپرسه نگه شما گفتی بپرسه که علت اینکارش چیه ،و ای ...

ببین من خودم زنگیدم به مادر شوهرم گفتم گفت پام درد میکرد گفتم برا دونفر آخه این بار اولش نیست بارها شده مارو جدا میگه بعدشم گفته من دوسندارم اینا با برادر کوچیکه مثلن محمد بااونا باهم باشن خب چرااااا ماکه تا حالا حرفی نزدیم ولی به اونا کلن بیشتر میرسه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

ول کن باباچه حوصله ای داریددوست نداشته دعوت‌کنه مگه زورهبه زور از مردم احترام میخوای

آخه من اصلن بی حرمتی و بی احترامی نکردم هرجا پول خواستن یا نیاز به دکتر داشتم ما بردیم و آوردیمشون برام سخته اینجور میکنه بار اولش نیست بارها شده مارو جدا دعوت کردن منه احمق زنگ زدم خیلی محترمانه بهش گفتم چرا مارو جدا میگی و مگه مشکلی پیش اومده یا اتفاقی افتاده گفت نه پام درد میکرده گفتم برا دونفر گفت نه خب و هی حرف تو حرف آورد و چیزای بی ربط گفت میگف تو عزیز منی تاج سر منی گفتم فقط به حرف

اره کارش اشنباههمخصوصا کهذغریبیمنم غریبم و هیچجااااای ندارم برم مادرشوهرمم که دعوت نمیکنه کلا

مادر شوهر منم سه چهار ماهی یبار دعوت میکنه اونم اینجوری منکه دیگه تصمیم گرفتم نرم مهمونی هاش دعوت کنه دیگه نمیرم البته با زنگ زدن امروزم بهش و گلایه محاله تا چند سال دعوت کنه کلن رفت و آمدی نیست

مادر شوهر منم سه چهار ماهی یبار دعوت میکنه اونم اینجوری منکه دیگه تصمیم گرفتم نرم مهمونی هاش دعوت کن ...

ولشون کن حالا که قراره غریبی بکشیم بزار بکشیم

غریب غربتم دور از ولایت ز دست کی کنوم داد از شکایت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗