2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 83 پست

اول بگو با این همه تجربه آخرش لاعر شدی یا نه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه رژیم فستینگ بدون ورزش بگیریم جقدر طول میکشه لاغر شیم ؟

من خودم یه آدم به شددددت تنبلم که اصلا حوصله ورزش تو رژیم رو ندارم ولی قدم شمار نصب کردم تو خونه که کار میکنیم ببینم چند قدم میشه هر روز ۵۰۰ تا اضافه میکنیم 

شما بهترین دکتر بری که من رفتم با بالای چند میلیون خرج همه گفتن رژیم بدون ورزش پوچه حداقل نیم ساعت پیاده روی چرا 

چون اگه میخوای فقط لاغری شی برات مهم نیست بد شکل بشی اره ورزش نکن دیدی بعضیا لاغرن ولی بازم بدنشون به دل نمیشینه چون شاید چربی ندارن ولی عضله هم ندارم

در اخر اگه بازم نمیتونی به هر دلیلی ورزش کنی از کمربند ویبراتوری استفاده کن جایگیزین کامل ورزش نیست ولی با رژیم تاثیر گذار

رژیم فستینگ رژیم خوبیه واقعا 

امیدوارم به زودی جلوی آینه یه باربی ببینی ♥️

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️ 

سلامشما که این همه تجربه داری بهترین روش لاغری را چی می دونی؟

کم خوری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هرکاری میکنم لاغر نمیشم

میدونی چرا چون ریزه خوای داری الان میی نه من که چیزی نمیخورم ولی بیا این کارو کن فردا صبح که بیدار شدی تا وقت خواب هرچی خوردی حتی خرما رو یاداداشت کن بزن تو نت ببین چقدر بوده کالریش

شاید تحرکت

شاید کم میخوری ولی بد میخوری 

ناهار نخور عالیییی

یه رژیم شوک بگیر مثل جنرال‌موتورز 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️ 

من خودم یه آدم به شددددت تنبلم که اصلا حوصله ورزش تو رژیم رو ندارم ولی قدم شمار نصب کردم تو خونه که ...

چطوری پهلوهام آب کنم

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
چه دارویی کلا چه چیزی اشتهارو به کل کووو رر میکنه، انقد که به زور چند تا لقمه بخوری

اول بگم من اصلا تبیلغاتی نیستم و فقط چیزایی که خودم خوردم میگم 

بین دارو ها اسلیم می عالیه و معجزه من و زنوور 

یعنی وقتی زنوور میخوری دو روز بعد خودت تغییر رو میفهمی 

میدونی چرا چون ریزه خوای داری الان میی نه من که چیزی نمیخورم ولی بیا این کارو کن فردا صبح که بیدار ش ...

خیلی دوست دارم یه رژیم شوک بگیرم ولی می‌ترسم واسه موهام یه مدت ریزش داشت با لیتو بزور خوبش کردم میترسم موهام بریزه