2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 103 پست
واقعا بدونه ورزش،تاثیر داره؟

قطعا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دارویی کلا چه چیزی اشتهارو به کل کووو رر میکنه، انقد که به زور چند تا لقمه بخوری

و بهترین قبل غذا سه لیوان بزورم شده بخور (دکترم گفت و واقعا خوب بود)

بین غذا اب نخور 

معدت رو گرم نگه دار با سیاهدانه داروی هاضوم از عطاری بگیر عالیه 

کنار غذات پر کن از سبزی کاهو 

نوشابه پاستا سممممممممه 

قند نخور قند دشمن لاغری قند یعنی شیرینی یعنی شکلات یعنی کیک 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

واقعا بدونه ورزش،تاثیر داره؟

مت یک هفته یکسفر رفته بودیم با خانواده که غذا در دسترسمون نبود‌. یک مقدار غذا داشتیم با ملاحظه در طول هفت رو خوردیم. بدون اینکه خودمون متوجه بشیم، برگشتیم همه گفتند لاغر شدید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چطور بدون اینکه صورتم لاغر شه، بتونم رژیم بگیرم و چند کیلو کم کنم؟

ژله رژیمی بگیر و بخور 

همه جوانه ها عالین چاق هم نمیکنن 

صورتت با روغن نارگیل ماساژ بده 

ویتامین بخر ( زینگ اهن دی ای قرص جوشان سیر مولتی ویتامین همه چی )

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

وای دکترجون لطفا کمکم کن خداخیرت بده. خسته شدم ۱۰۶ کیلو هستم بریدم دیگه. با اینکه در طول روز هیچی نم ...

چندسالته 

آزمایش تیروئید بده 

پدر مادرت یا خواهرت مثل خودتن 

ریشه یابی کن اول 

مزاجت چیه 

ژله رژیمی بگیر و بخور همه جوانه ها عالین چاق هم نمیکنن صورتت با روغن نارگیل ماساژ بده ویتامین بخر ( ...

من ۵۰ روزه فستینگم. ۳ کیلو کم کردم. بدونه ورزش بنظرتون تا عید ۶ تا دیگه میتونم کم کنم؟؟ و حلواشکری قند محسوب میشه؟؟ 

منی که کم غذا میخورم و چربی و قند نمیخورم چرا لاغر نیستم؟ همیشه هم ضعف دادم و فشار پایین به همین دل ...

کم غذا خوردن مهم نیست چی خوردن مهمه 

شما یه روز از صبح تا شب یادادشت کن هرچی خوردی بعد بزن تو نت ببین کاریش چقدره

مزاجت بشناس 

ببخشید یبوست اگه داری درمان کن 

اگه دارویی میخوری بگو 

افسردگی که نداری ؟ چون عامل اضافه وزن 

صبحانه چطوری میخوری

شامت ساعت چنده 

ناهار چی 

اصول کی غذا میخوری 

هزارتا سواله 

هیچ دردی بی درمون نیست 

میتونیم سریع یه رژیم بگم لاغر بشی ولی بیفایده تا ندونی مشکل چیه