2777
2789
عنوان

این چه رسم چرتیه برای عروس دوماد پارچ وقابلمه میخرن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا کی میخره

دوس ۲۰ ساله شوهرم ب زور دعوتمون کرد اخر ی قوطی داد دستمون موقع رفتن چارتا کاسه زشت درجه ۳ ک از کنار خیابون خریدن بود

خو نمیداد مجبور نبود اونم بهترین نقطه شهره خونش وفوق پولدار

اقایون درخواست دوستی ندن  
خب شما جشن نگرفتین منطقیه که کادو گرون نیارههرچند همون قابلمه هم پولش کم نیست گرونه

خب باشه اگ گرونه پولشو بده همون ۳ تومن

فکرنکن ست قابلمه ۳۰ تومنی خریده گلم

اقایون درخواست دوستی ندن  
دوس ۲۰ ساله شوهرم ب زور دعوتمون کرد اخر ی قوطی داد دستمون موقع رفتن چارتا کاسه زشت درجه ۳ ک از کنار ...

چقد بد

من هر مراسمی باشه پول میدم

بعد این فک و فامیلای دوزاریم عروسی و زایمان و همه چی

کاسه بشقاب میارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماهم همین بودیمالان دیگه هیچ کس طلا نمیاره جز خانواده عروس داماد

ما حتی خانواده عروس و داماد شده چیز کوچیک میخرن که کمک بشه اما خاله و عمه عروس و داماد از اینکار نمیکنن جز پاگشا اونم جدیداً پول میدن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چقد بدمن هر مراسمی باشه پول میدمبعد این فک و فامیلای دوزاریم عروسی و زایمان و همه چیکاسه بشقاب میارن

دوستاش شاها عقدمون بودن باورت نمیشه نفری ۵۰ دادن

اقایون درخواست دوستی ندن  
ن میدونن کاملا ۵ ماهه ازدواج کردیم حتی مادرشوهرم گفته جهازشون کامله

پس از ایناست که دست بگیر داره اما دست بده نداره از الان بشناس که سنگ تموم نزاری براش 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عروسی نگرفتی چه توقعی از مردم داری تو این گرونی بهت پول و سکه و طلا بدن خودت برای مردم چیکار کردی که ...

چی میگی بابا میگم مادرشوهرم سکه داده  بهشون

عقده هاتونو خالی نکنید حرف غیر منطقی نزدم گفتم پول قابلمه رو بده

اقایون درخواست دوستی ندن