2777
2789
عنوان

پدرشوهرم لباس زیرمو دید

| مشاهده متن کامل بحث + 2997 بازدید | 117 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فرهنگ هایی که میگید تازه باب شده، واقعا قدیمی تر ها اصلا ذهنشون به این سمت نمیره که این مواقع اج ...

درسته عزیزم شاید چون قدیمی تر هستن واسشون مهم نباشه

منم سعی میکنم به روی خودم نیارم الآنم ازش پذیرایی کردم داره با بچه م بازی می‌کنه بهش گفتم شام هم درست میکنم نمی‌خواد بری سریع قبول کرد 😂

بیخیال 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اوه 😕عب نداره دیگه گذشت کاری نمتونی بکنی کاش یه کش پهن قدیمی کرمی رنگ و رو رفته بود حداقل 😂

این سوتین منه بدبخته😞😔🖤

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

از دید مثبت نگاه کن قبول دارم کارش اشتباهه ولی به بچه محبت دارن خیلی خوبه

آره دقیقا اینجا که الان بعضی از کاربر ها گفتن فکر کردم دیدم درست میگید خیلی محبتش به بچه م زیاده 

هر شب زنگ میزنه میگه عکس امروز بچه مونو ندیدما 

از این جهت هم میشه بهش نگاه کنم 😍 چون بچه مو خیلی دوست دارن وحشتناک دوستش دارن

استارتر یه چیزی بگم از غم خودت فراموش کنی،مامان من خیلی جدی و مبادی آدابه و خیلی تاکید داره باید با داماد رسمی برخورد بشه.رفتیم سفر توی راه مامانم خواست یه چیزی از چمدونشون برداره درصندوق خراب بود همسر من گفت میام کمکتون کنم در رو براتون نگه دارم.وقتی برگشتن هر دو کبود شده بودن.نگو مامانم لباس رو کشیده بیرون سوتینش هم افتاده جلو پای همسرم.وای تا آخر سفر با همسرم صحبت نمیکرد😂الهی بگردم چقدر ناراحت بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
درسته عزیزم شاید چون قدیمی تر هستن واسشون مهم نباشهمنم سعی میکنم به روی خودم نیارم الآنم ازش پذیرایی ...

چه کار خوبی کردی🙂

من بابامم همینطوریه، پس دیگه نمیتونم از پدرشوهرم انتظار داشته باشم

گروه قرمز❤️ وزن