2777
2789
عنوان

پدرشوهرم لباس زیرمو دید

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بکن بده ب ما🤣🤣

از خدامه خداشاهده 

وقتی میخوابم وامصیبتا دارم 

دراز میکشم یا رفته زیر بغلم یا خدا اومدم جلو اون مونده پشت دیگه چی بگم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزم من که بهش گفتم صبر کنه تا شیرش بدم خودم بیارمش 🥲 کاری به این که هر سری میان بچه رو بیدار میکن ...

اخی بچه خواب بوده بیدارش کرده🥲

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

ببخشید پروفتو دیدم ۲۴ ساله چنده مگه سایزت

۱۰۰.۱۱۰بزرگ و آویزون انقد بده انقد بده خجالت میکشم از سنگینی زیاد بیشتر از ۳ماه نتونستم به بچه هام شیر بدم همینجوریش که سنگین بود شیر که جمع میشد سنگین تر تر میشد خیلی بد بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آخه عزیزم خودم بهش گفتم صبر کنید تا بیارمش 🥺 یه بارم بدون اجازه در حموم رو مادرشوهرم باز کرد ببینه ...

تو یه ساختمونی؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ارثیه؟داروخونه ای ک من میرم هم ینفر همینطوره.

نمیدونم والا مال عمه هامم بزرگه ولی نه به بزرگی من