2777
2789
عنوان

پدر شوهرم پشتم درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 40 پست
همه گیر دادن ب گذشته تو الاناما پسری ک به عمه ش میگه ج نده تکلیفش مشخصه چقدر بیشعوره

داییم چشاش خون شد گقتن الان گردنشو میشکنه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من چمیدونستم چمیدونستم این میفهمه دوساله گردنمه الان از کجا فهمیده آخه

خب شما وقتی اون گردنبند رو انداختین  هر بار که ببینید یاد است میفتی در حالی ک متاهلی

والا شوهرت حق داره

اگه برعکس بود خوشت میومد؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولن نباید گذشتتو بهش می گفتی که اکس داری بعدشم اون حتما خیلی دوست داره خیلی دلش شکسته

بابا اکس منو کل شهر میدونن 

ما با آبروریزی جدا شدیم 

برادرام رفتن در مغازه بنده خدا 

طایفشون هنوز که هنوزه با ما بدن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

اکس منو کل شهر می‌دونستن ما ۵ سال با هم بودیم گذشت بین طایفه هامون اختلاف افتادداداشام رفتن در مغازه ...

میدونست قبولت کرد 

از طلا هم خبر داشت ؟

نگه داشتن طلای تو کار خوبی نیست 

بحث بی‌ادبی همسرت نیست 

هدیه اکست نباید میومد خونه شوهرت 

میدونست قبولت کرد از طلا هم خبر داشت ؟نگه داشتن طلای تو کار خوبی نیست بحث بی‌ادبی همسرت نیست هدیه اک ...

من فک میکنم یه نفره داره منو پیش شوهرم خراب میکنه 

وگرنه هیچ احدی نمی‌دونست این گردنبند رو 

اگه جریان برعکس بود تو گردنبندی ک اکس شوهرت براش خریده بود رو میدیدی اونم بعد دوسال واکنشت چی بود؟؟؟

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
دقیقا همینو خواستم بگم اونو پیدا کن .بهانه هم دستش نده دیگه

مطمئنم آخه از کجا میتونست بفهمه بعد دو سال

طلاق، هرچه زودتر، خواهش میکنم ازت...‌این آدم پیرت میکنه نهایت با ی بچه باید طلاق بگیری، همین الان جد ...

اگه جا برعکس شده بود بود و شوهر اسی طلای دوس دخترشو نگه داشته بود حکم طلاق برا کی صادر میکردید؟؟

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
اگه جریان برعکس بود تو گردنبندی ک اکس شوهرت براش خریده بود رو میدیدی اونم بعد دوسال واکنشت چی بود؟؟؟

برا خونه مادر شوهرم یه تابلو سوخت نگار درست کرده اکسش هنوز رو دیواره هممون میدونیم

من قبول دارم اشتباه منه ولی از کجا بعد دوسال فهمیده 

مشکوکه