2777
2789

لطفا دوستان من باردارم همش میگه واقعا شرمندتم یه دوزایی افسرده میشه اینا خانوادگی افسردن ولی بعد ازدواج من متوجه این قضیه شدم ..

فلوکستین یه چند روز دادم بهش خیلی میخابید  گفتم نخور حتما خوب نیس واست چون برای من برعکس انرژی میده ..

الان بهم میگه همون فلوکستین رو بده من راحت میخابم باهاش خوبه چون شبا خاب نداره مشکل ماهمینه خواب نداره اصلا زیرچشاش تیره شدهه شباام کابوس میبینه اکثر شبا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

لطف کن از کسی سوال نکن

چون افسردگی شوخی بردار نیست که بخوای سر خود قرص بدی 

عزیز سرما که نخورده 

با زندگیت بازی نکن

راضیش کن دکتر بره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من قرصو دکترم بده نمیخورم شما چجوری خودتون برا خودتون قرص تجویز میکنین ...ما علاقه به طب سنتی اسلامی داریم شما اگه اعتقاد بهض ندارینم حداقل خود تجویز چیزی نخورین و یه ویزیت بدین و دکتر برین

ازاول ازدواجمون همین بود بعد ضرری که کرد بدتر شد

بآید هر ما بره دکتر  هر ماه چک می کنه دارو کم می کنه زیاد می کنه تغییر می ده  مشکلش با دکتر رفتن چی هست؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

لطف کن از کسی سوال نکنچون افسردگی شوخی بردار نیست که بخوای سر خود قرص بدی عزیز سرما که نخورده با زند ...

وقتی نمیاد چ غلطی بکنم من خسته شدم دیگه ازبس گفتم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

باور کنید دکتر عمومی هم برن داروی خوب براش می نویسن. سرخود دارو ندین چون اینا باید تحت نظر پزشک مصرف وبعد مدتی قطع بشه. اگه یه دوره مصرف کنن بعد یهو سرخود قطع کنن ممکنه خیلی بیشتر از قبل حالشون بد بشه خطرناکه! 

خودمم دارو مصرف میکنم

ـــــ🤍ــــــ"

وقتی نمیاد چ غلطی بکنم من خسته شدم دیگه ازبس گفتم

قرص نده

هر چیز دیگه میخوای بده بهش

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم