2777
2789
عنوان

پدرشوهرم لباس زیرمو دید

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا از رو ذوق رفته نوه شو ببینه اینجا گفتی هرکی هرچی خواست گفت

عزیزم من که بهش گفتم صبر کنه تا شیرش بدم خودم بیارمش 🥲 کاری به این که هر سری میان بچه رو بیدار میکنن بد خواب میشه ندارم اما حداقل وقتی صاحب خونه میگه صبر کنید الان خودم میارمش باید صبر کنن خب 

هرجا اسم سوتین و سینه بیاد من از خود بیخود میشم توروخدا دعا کنید پولم جور شه برم عمل کنم خسته شدم چندین ساله سینه هام بزرگ و اویزونه هیچوقت نتونستم یه سوتین خوشگل فانتزی یا اسفنجی بپوشم همش از این مامان بزرگیا😞😞😞خدایا چرا اخه

تازه آرتروز گردنم گرفتم بشدت گردنم درد میاد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزم من که بهش گفتم صبر کنه تا شیرش بدم خودم بیارمش 🥲 کاری به این که هر سری میان بچه رو بیدار میکن ...

درسته از نظر من و شما کارشون غلطه

اما از دیدگاه خودشون، برای دیدن نوه شون صبر ندارن و دلتنگش هستن و کم طاقت هستن🤗

خیلی خوشحال باشین که دارن به بچتون عشق و محبت میدن

سخت نگیراومده نوه شو ببینهاگه پدرشوهر منم بود برای ورود به اتاقی که بچه خوابیده اجازه نمیگرفت، من نا ...

آخه عزیزم خودم بهش گفتم صبر کنید تا بیارمش 🥺 یه بارم بدون اجازه در حموم رو مادرشوهرم باز کرد ببینه چه خبره پدر شوهرمم پشت سرش رفت بعد اومدن بهم گفتن عزیزم چرا سطل حمومت رو خالی نمیکنی 😶 

عیب نداره بابا .پدر شوهر منم یبار منو با لباس خیلی باز دید اتفاقی ب مادرشوهرم گفته بود بهش بگو لباس ...

منو هم همیشه اتفاقی میبینه دیگه عادی شده براش 

ب مادرشوهرم گفتم گف عیب نداره جای پدرته 

شوهرمم میگه بیخیال با همین لباسا برو بچه رو بشور و بیا عادی شده تعجب میکنم خیلیم حساااااسن رو این چیزا😂😂😂😂😂 

درسته از نظر من و شما کارشون غلطهاما از دیدگاه خودشون، برای دیدن نوه شون صبر ندارن و دلتنگش هستن و ک ...

از این جهت هم میشه بهش نگاه کنم 😍 چون بچه مو خیلی دوست دارن وحشتناک دوستش دارن