2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 228 پست
از شرایط ازدواج فقط قصدشو داره😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق هر پسر پاکیه که دختر نجیب بخواد ، پسری که رابطه ای نداشته اهل دوستی نبوده حقشه دختری اینچنین بخواد و این حق برای دختر هم هست

اما درباره ی توقعات و معیارها ، دخترای کم توقع و هوشیار به وضع جامعه وجود دارن ، فقط باید بسپارید که معرفی کنن

عجب 

واقعا باهات موافقم ،یه برادر شوهر دارم،اقا،ببین ماه ،از همه نظر عالی،

قابل توجه که برادر خودم نیست که الکی تعریف کنم واقعی میگم،

۳۰سالشه،کشتی گیر،قد بلند،شغل ازادو پر درامد،تو کار نمایشگاه ماشین،

به جرات میتونم بگم تا حالا با هیچ دختری نبوده،از همه مهمتر سالم،یه نخ سیگار نکشیده

چند وقت پیش رفتیم خواستگاری ،دختره شرایط گذاشته باید خونه بخری به نامم،سمت خونه مادرم،اشپزی اصلا نمیکنم ،از رفت و آمد هم خوشم نمیاد،اخه این چه شرطایی مگه طرف مغز خر خورده،پس زنو واسه چی میخاد

ولی این حرفش که میگه دختره خونه باباش هیچی نداره و زندگی شاهانه میخواد درسته به چشمم دیدم خونه بابای طرف 60 متریه از شوهرش توقع خونه 150متری داره یکی نیس بگه بابای خودت این همه سال نتونسته چه توقعی داری از پسر جوون ؟ 

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
سعی کن شخصیتتو همه جا نشون ندیمن گفتم شغل داداشم همه میدونن سطح یک معلم چی هست

شخصیت شما هم مشخص شد چه جور خانواده ای هستین 

وام بگیره ، دانش آموز خصوصی بگیره درآمدش بالاتر بره 

وقتی هیچی نداره ، زن میخواد چکار 

هدف تون بدبخت کردن دختر مردمه

واقعا باهات موافقم ،یه برادر شوهر دارم،اقا،ببین ماه ،از همه نظر عالی،قابل توجه که برادر خودم نیست که ...

عزیزم شمادرست میگی یه دخترایی توقعات الکی وناعادلانه دارن اما توقعات صفرهم نمیشه که نه زنگی زنگی نه رومی رومی درحدتعادلش خوبه

شخصیت شما هم مشخص شد چه جور خانواده ای هستین وام بگیره ، دانش آموز خصوصی بگیره درآمدش بالاتر بره وقت ...

معلمی خرج زندگی یه نفر مجردو نمیده چه برسه به اینکه بشه باهاش تشکیل خونواده داد، ولش کن بیا بریم یه تایپک باحال🫂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

دیگه ۳ میلیارد پولی نیست تو این زمونه.خب وقتی یه مرد تا ۳۰ سالگی نتونه یه سرمایه ۳۰ میلیاردی داشته ب ...

ماشین چرا داره

باشه گل

شما تخصیلاتت چیه اینقدر خنده دار صحیت میکنی . سرکار رفتی اصلا؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اژ بس بعضی پسرا نامرد ونمک نشناس شدن

دیگه دخترا نمیخان خوب باشن بعد در انتها هم بشن آدم بده

همون اول  حقشون مشخص بشه

دیگه پشت دستشون داغ کردن از این همه خوبی های یک طرفه که هیچ وقت دیده نشد

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
ماشین چرا دارهباشه گلشما تخصیلاتت چیه اینقدر خنده دار صحیت میکنی . سرکار رفتی اصلا؟

خنده داره پس بخند حال کن ،زندگی ۲ روزه. من کافه دارم خرج نسل بعدمم دارم در میارم❤️🤝

والا شما جعلوم نیست جال کدوم شهر هستید و رسمتون چیهولی برای شهر ما رسم رسمو چند صد ساله هست طبق اون ...

وسایل خونه از نظر فقهی و قانونی و اسلامی گردنه اقا داماده ،این لطف که جهیزیه رو عروس بگیره تبدیل به رسم شده ، باید در تقابل این رسم داماد هم بتونه خونه اجاره و رهن یا بخره و اینکه ماشین حتما داشته باشه ،پول لباس و پوشاک و خوراک و معاش زنش رو هم بده وظیفشه