2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6063 بازدید | 230 پست
الان خانه دار شدن حداقل ۳یا ۴میلارد پول میخاد پسر حدود ۵۰ساله ب این پول میرسه میگم دخترا پول توقعن م ...

اره من خودم ۱میلیارد جهاز خریدم شوهرم خونه نداشته باشه؟ مگه خانواده ی دختر گناه کردن خداروشکر همسرم پرتلاشه و طرز فکرش درسته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان خانه دار شدن حداقل ۳یا ۴میلارد پول میخاد پسر حدود ۵۰ساله ب این پول میرسه میگم دخترا پول توقعن م ...

شوهر من

طبقه بالای برادرش ساخت

برادرش نصف خونه پدرشو ساخت اون یکی برادرش باز همینطور

تنها ما هم نیستیم خیلی هارو میشناسم اینجوری صاحب خونه شدن

برادر گرامی عرضه ساختن داره؟

بالا سر پدرش بسازه

۵۰ سال هم نمیخواد 

پسر فامیل کار کرد پس انداز کرد با برادرش شراکتی خریدن

بله دختر مردم با هیچ حاضر به ازدواج نمیشه ی حداقلی باید داشته باشه

دیگه ۳ میلیارد پولی نیست تو این زمونه.

خب وقتی یه مرد تا ۳۰ سالگی نتونه یه سرمایه ۳۰ میلیاردی داشته باشه دختر مردم به چیش تکیه کنه دقیقا؟؟؟

ضمنا نفهمیدم چرا سوالمو طفره رفتی جواب ندادی، احتمالا علاوه بر خونه ماشین و اینا هم نداره هیچی که جواب ندادی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خب عزیز من دخترا نمی خوان خودشون بدبخت کنن که

با چه اطمینانی بیان توی زندگی؟ 

برادر شما تا سی سالگی که مسئولیت خانواده نداشته چی فراهم کرده؟ چون بعد از ازدواج خرج های دیگه هم میاد روش 

باید بتونه از پسش بر بیاد دیگه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

پسر ۳۰ساله حداقل باید یه چیزایی داشته باشه سن مفیدجوونیش ازدستش داره میره مگه میشه یه زندگی و الکی ا ...

کدوم ابادی زندگی میکنی کاکو ک سن جوانی پسر ۳۰ساله رو از دست رفته میدونی؟😂

ی پسر لیسانس بگیره سربازی بره استخدام بشه ۳۰ سالشه میشه

مگر اینکه بیسواد باشه

ی زحمتی بکش برو بیرون از تاپیک گل. اعصاب نداشته ما رو ب بازی نگیر با حرفات

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اره من خودم ۱میلیارد جهاز خریدم شوهرم خونه نداشته باشه؟ مگه خانواده ی دختر گناه کردن خداروشکر همسرم ...

اره من خونه بابام ی روز مستاجری نکشیدم معلومه ک نمیپذیرم تو خونه مردم زندگی کنم

مگه وظیفه شوهر نیست پول لباس و ... زنش رو بده؟‌ بره از کی بگیره پس؟؟؟پس زن گرفته فقط نیازش رفع کنه؟د ...

از فرداي خاستگاری برادر من همسر میشن؟قبل از عقد و صیغه؟؟

یعنی چی لباس تکراری نمیپوشم برادر من مگه دستگاه عابر بانک هستن مگه خرج زندگی فقط لباس و لوازم آرایشه؟؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دخترا بساز هست که قانعس و از خانواده خیلی معمولی ولی نمیرید خاستگاریش دختر تاجر عربو میخواین ولی ب ...

عزیزم برعکس. 

من پدرم پولداره خرج عروسیم نصف جاریم بود که پدرش هنوز تو سن 60 سالگی مستاجر

ماهم اینجا هر چی میریم نوبت قسمت عروس میشه شرایط شعب ابی طالبنوبت داماد میشه شاهانه میخان

این شعب ابی طالب رو از کجا یاد گرفتی جسارتا؟؟

اخه تو همه کامنتات داری همینو میگی😑😑😑😑😑

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من باهمسرم ساختم وکم توقع بودم چون عاشقم بود وعاشقش بودم وگرنه خاستگار سنتی بیاد کوتاه نمیام از خواس ...

خب دوست بودین با شوهرت

داداشم اهل دوستی و اینا نیست خوشش نمیاد

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
داداشش معلمه پس کارمند و معلم هم همسطحشه

من کلی گفتم داداش طرف رو نمیشناسم 

ولی قطعا وقتی یکی توی خونه باباش ماهی خداتومن خرج کرده باشه  با یکی همسطح خودش ازدواج میکنه