2777
2789
حاجی هرچی میزنی بهت نمیسازه صد دفعه میام میگم بابا از موتوری نگیرید خب گوش نمی‌دید دیگه اینم میشه نت ...

در موردم اشتباه قضاوت کردی.

منم اشتباه تو رو تکرار نمیکنم. 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا بستر پر مخاطبیه.من هدف مند اینجا هستم.میدونستی تو اینستا نیستم اونجا که فضا خیلی بازتره همراه ...

سلام 

حرف های شما صحیح هست 

اما دور زمونه این طور شده جامعه ما این شکلی شده 

شما نمیتونینن جلوی این رفتارا رو بگیرید  

من دیشب داشتم شبکه سه ی فیلم نگاه میکردم ساعت ۹ بود نشون میداد همه زنا سرشون لخت بود بازیگرا هم ایرانی بودن اصلا باورم نشد یا همین فیلم ها که تهیه میکنن مرده یا زنه با چند نفرن دارن خیانت رو رواج میدن  فیلم ها ایرانی بازیگرا ایرانی 

پس اینجا بحث نکنید 

😶عججججب🤑

مثلا خواهرت پست پریودی گذاشت داداش من تذکر بده خواهر نگو پریودم همه فهمیدن ؟آخه می‌دونی داداش من مثل ...

ادب شما و شاید شخصیت خانوادگی شما در جملاتتون مشخصه نیاز به توصیح بیشتر در مورد افراد خانواده نداریم. البته شایدم صرفا خودت مبتلابه باشی و خانواده واقعا محترم و مثبتی داشته باشی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ادب شما و شاید شخصیت خانوادگی شما در جملاتتون مشخصه نیاز به توصیح بیشتر در مورد افراد خانواده نداریم ...

اخییییی گوگولی 

گهر کردی الان؟ گهر نباش 

معلومه چطور تربیت شدی که وقتی کاربر های همین سایت بهت هری میدن باز هم از رو نمیری گلم 

تو مرد نیستی که پرنسس بابایی

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

عزیزممم ایشون ازونایی ک‌ تقدیم به دیگران میکنه .متوجه منظورم شدی؟؟

بله کاملا مشخصه 

ماشالا پررو هم زاده شده 

معلوم نیست چه انگلی پشت این کاربری نشسته

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....