2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6089 بازدید | 230 پست
ولی این حرفش که میگه دختره خونه باباش هیچی نداره و زندگی شاهانه میخواد درسته به چشمم دیدم خونه بابای ...

بخدا دختره به برادر شوهرم همینو گفته بود،رفتیم خواستگاری تو خونه ای که به زور ۶۰متر میشد،جا نبود ده نفر آدم بشینن،دختر گفته باید خونه ۱۲۰متری بخری به نام من،تا من جهیزیه بیارم

بخدا دختره به برادر شوهرم همینو گفته بود،رفتیم خواستگاری تو خونه ای که به زور ۶۰متر میشد،جا نبود ده ...

این حرف تونو قبول ندارم 

پدرش ممکنه کارگر باشه ، اون دختر حق زندگی خوب رو نداره ؟؟ 

موقعیت اجتماعی اون دختر رو بسنجید 

ببینید خودش چقدر پیشرفت کرده ، خودش چقدر درآمد داره 

مگه ما که پدرمون دستش به دهنش میرسه ، خودمون انتخاب کردیم ؟؟یا نقشی داشتیم در این موضوع 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرداییم با یکی دوسته بعد رفته خواستگاری ، وضعشم خوبه وضع داییم هم خوبه ، زنداییم به یکی از خاله هام که تو این چیزا پیش قدمه گفته با اونو و خواهرخودش و داییم و داماد رفتن خواستگاری ، پدر دختر گفته جمع بندی ما اینه که تا رسیدن تایم عروسی نصف خونه پسرتون به نام دخترم بشه ، چهار تکه وسیله از جهاز هم با شما ، ۲۱۰ تا هم سکه

ترجیحا اگه بشه مکان اپارتمان هم تغییر کنه من آشنا دارم جاهای خوب تری میشه خرید و عوض کرد

خلاصه اینا هم پاشدن اومدن ، حالا دعواست ، پسرداییم میگه این اینجوری نبود زیرپاش نشستن من حرف میزنم باهاش ، زنداییم هم میگه حتی اگه بگن هیچی نمیخوان هم دیگه قدم از قدم برنمیدارم ، از حرصشم رفته برای تولد عروس بزرگش طلای بزرگ گرفته چون به قول خودش حالا فهمیده این بزرگه چقدر خوب بوده و خانواده اصیلی داشته ، اخه با این هم مخالف بود البته دلیلش چیز دیگه ای بود

عزیزم ماهم همینه وضعیت مون برادر منم دم بخت ه ولی کسی که رفتیم خواستگاریش گیر دادن که شغلش باید رسمی ...

شغل دولتی خوب نیس فقط مزایاش همون بازنشستگی هس احتمال بدین یک درصد پای طرف یک ماه تو گچ باشه خب حداقل از کار افتادگی میگیره 

کدوم ابادی زندگی میکنی کاکو ک سن جوانی پسر ۳۰ساله رو از دست رفته میدونی؟😂ی پسر لیسانس بگیره سربازی ...

خب عزیزم برید دنبال دختری ک همسطحتون باشه چرا نمیگین سراغ چه دختر هایی میرین،

دیگه ۳ میلیارد پولی نیست تو این زمونه.خب وقتی یه مرد تا ۳۰ سالگی نتونه یه سرمایه ۳۰ میلیاردی داشته ب ...

چه حرف خنده داری .یه کارمند معمولی چطور میخواد تا ۳۰ سالگی ۳۰ میلیارد جمع کنه ؟ تو ایران زندگی نمیکنی یا بچه ای؟

چی بگم والا من دوتا برادر شوهرم دارم بی اغراق سالم واهل زندگی تحصیل کرده‌.یکی دیگه چهل ساله شده و اونیکی 33 یکی دوجا چند سال پیش رفت باعلاقه ی خودش خواستگاری به توافق نرسیدن خلاصه ودیگه هیچ جا نرفتن،دوس دخترم ندارن فقط ازصبح تاشب کار میکنن وبااین سن که گفتم هرکدوم دوتا خونه وزمین و ماشین آنچنانی خریدن خداروشکر.زن نگرفتن درست،اما دوبرابر کار کردن وحالا که به رفاه نسبی رسیدن دیگه قصد ازدواج ندارن خونه هم چندتا دارن اما همچنان کنار پدرمادر زندگی میکنن.نمیدونم ولی ازدواج خیلی سخت شده