2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم گفتم خوشی زده زیر دلم

502 بازدید | 41 پست

خصوصیات نامزدمو گفتم

ولی اینکه گفتم احساساتیه

منظورم این نیست دو قطره اشکش بیاد

همراه گریه خودزنی میکنه 😐 خودشو میزنه

چند بار من این رفتار و دیدم دلسرد شدم

حالا درستم بشه نمدونم من این رفتارا از ذهنم بره یا نه

سلام ! حالت چطوره ؟

دخترخالم همین مدلی بود شوهرش بعد عروسی خیلی بدتر شد با چاقو به خودش اسیب میزد موقع بحث

جدا شد 

حتما با مشاور صحبت کن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی رل داشتم دعوا میکردیم خدشو با کمربند میزد

با تیزی تک سرس خط مینداخت قرص اعصاب میخورد

ترسیدم ی وقت ی بلایی سر منم بیاره باهاش کات کردم😂😐

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

دوروز دیگه تو رو هم میزنه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

حتماااا برید پیش مشاور ‌. خودزنی اصلا عادی نیست حتما باید درمان بشه.

شما هم کمی صبور باش تا یکم بگذره اگه احساس کردی با درمان مخالفه یا نمیتونی تحمل کنی میتونی جدا بشی .

امیدوارم خودزنی نامزدت در حد آسیب جدی با چاقو و ...نباشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
حتماااا برید پیش مشاور ‌. خودزنی اصلا عادی نیست حتما باید درمان بشه. شما هم کمی صبور باش تا یکم بگذر ...

نه اونطوری نیست 

موقع گریه قلبش درد میگیره مثلا میکوبع به قفسه سینش

یا سردرد میگیره به سرش

دیوونه بازی در نمیاره با چاقو اینا 😐

سلام ! حالت چطوره ؟
ی رل داشتم دعوا میکردیم خدشو با کمربند میزدبا تیزی تک سرس خط مینداخت قرص اعصاب میخوردترسیدم ی وقت ی ...

با کمربند😂😂

خداروشکر خودت نجات دادی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

دلن سوخت براش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه اونطوری نیست موقع گریه قلبش درد میگیره مثلا میکوبع به قفسه سینشیا سردرد میگیره به سرشدیوونه بازی ...

رفتارش از طرف یه آقا ک باید قوی باشه چندشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲