2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم گفتم خوشی زده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونطوری نیست موقع گریه قلبش درد میگیره مثلا میکوبع به قفسه سینشیا سردرد میگیره به سرشدیوونه بازی ...

خواهرمم یه دوست پسر داشت با هم دعواشون شد کات کردن خل و چل بود 😆می‌گفت وقتی کات کردیم تو پارک بودیم اینقد گریه کرد بلند بلند و زد تو سر خودش که خون دماغ شد می‌گفت منم ترسیدم بمیره بندازن گردن من فرار کردم از پارک اومدم بیرون 🤣

نه اینکه از عشق خواهر من گریه کنه یا دلش برای خواهرم تنگ بشه ها چون خودش گفته بود ازت خوشم نمیاد  ...کلا خل و چل بود 

منظورت از خودزنی یعنی چی خب منم وقتی از دست خودم عصبیم و ناراحتم تو خلوت گریه میکنم و شاید گلو خودمو ...

ببین موقع گریه شدید قلبش و سرش ک درد بگیره

میزنه ب اونا 

سلام ! حالت چطوره ؟
حرفم همینهمنو دلسرد کردهاونق ک کلی خصوصیت خوب دیگش کمرنگ شده برام

عزیزم ببرش روانشناس شاید حتی نیاز باشه دارو مصرف کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حرفم همینهمنو دلسرد کردهاونق ک کلی خصوصیت خوب دیگش کمرنگ شده برام

به هزار دلیل کیس مناسبی نیست ب نظرم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه اونطوری نیست موقع گریه قلبش درد میگیره مثلا میکوبع به قفسه سینشیا سردرد میگیره به سرشدیوونه بازی ...

خب این خودزنی نیس از بس اون عضو درد داره تحت فشاره میخاد کنترلش کنه حواسشپرت بشه

خواهرمم یه دوست پسر داشت با هم دعواشون شد کات کردن خل و چل بود 😆می‌گفت وقتی کات کردیم تو پارک بودیم ...

😐🤣🤣🤣این دیگ خ عجیب بود

خودش گفته خوشم نمیاد؟ خودزنیم کرده

سلام ! حالت چطوره ؟

خب تاپیک قبلی گفتم ایشون خیلی احساسی هستن طوری ک نمیتونن خودشونو کنترل کن اینطوری ک میگی خودزنی ب حساب نمیاد چون قصداسیب رسوندن ب خودش نداره فقط ازشدت فشاردرداینکارو میکنم بنظرم اگ واقعا دوسش داری هواشوداشته باش من خودم اینطوریم ک وقتی ناراحتم قلبم تیرمیکشه وبدنم میلرزه ولی خودمونمیزنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿