2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم گفتم خوشی زده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 41 پست
ها بخدا میزد تو کمر خدش چاقو برمیداشت سرشو میزد اصن وحشی بود من فرار کردم😂

بهش میگفتی بده من بزنمت اینجوری حال نمیده😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا

خب روانش مشکل داره .. حتما  یچیزی شده تو زندگیش این طور شده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الهی 🥲

کمکش کنین برین پیش تراپیستی چیزی 

شاید یه سری تروما داره 

شاید واقعا نفسش میگیره وقتی عصبی یا ناراحته 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

منظورت از خودزنی یعنی چی 

خب منم وقتی از دست خودم عصبیم و ناراحتم تو خلوت گریه میکنم و شاید گلو خودمو فشار بدم یا بزنم تو گوش خودم ( همیشه نه وقتی خیلی ناراحت باشم از دست خودم)

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
پدر خدابیامرز منم خودزنی میکردهممونو عصبی و استرسی و روانی کردحداقل بخاطر بچه های آیندت یه تجدید نظر ...

دقیقا عین اینو بش گفتم

گفتم من پسفردا بچم این صحنه رو ببینه چی

گف من همیشه اینطوریم؟!

سلام ! حالت چطوره ؟
ی رل داشتم دعوا میکردیم خدشو با کمربند میزدبا تیزی تک سرس خط مینداخت قرص اعصاب میخوردترسیدم ی وقت ی ...

ببخشیید من خیلی خندیدم 😂😂😂😂

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

من دیر اعصبانی میشم وقتیم عصبی شم اصلا خودمو اذیت نمیکنم یه چیزی میشکونم آروم میشم تا به حال چندباری خسارت زدم😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد