2777
2789
عنوان

اکسم اگه رل زد یا ازدواج کرد من حسرتم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 74 پست

خواهش میکنم ازت گند نزن تو زندگی دو نفر دیگه 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا میخواسته مامانش زنگ زده بود خونمون خواهرش واسطه کرده بود من پام کرده بودم تو یه کفش لج میکردم ...

خوب تو وضعیتت از من بهتره حداقلش اینه دلتو خوش میکنی ک ب پای کسی سه سال موندی دوست داشته ن من ک فهمیدم براش فقط یه سرگرمی بودم من الان واقعا ناراحت میشم پیشرفت کنه یا خوشبخت بشه دوس دارم هرچی بدوه نتونه رنگ خوشبخوی و ارامشو ببینه هرچند ک خودم ولش کردم چون نصفه راه فهمیدم سرکارم البته اونم اصلا اون موقع شرایط ازدواج نداشت اما هیچ تلاشی هم برای موندن من نکرد یه بار الکی بهش گفتم نامزد کردم با خنده گفت عه مبارک باشه چه بی خبر منم بعدش دیگه هیچ وقت نرفتم سمتش 

اکس من با یکی هزدواج کرد که از هر لحاظ تو زندگی عقبش انداخت

نه حساب کتاب بلده نه مدیریت مخارج و پول شوهر نه خونه داری

از یه طرفم دلمومیسوزه برا اکسم که با اون ازدوج کرده

زندگیه من خیلی خیلی بالاتر و بهتره

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

این خزئبلات را باید قبل از اینکه باهمسره بدبختت ازدواج میکردی به یاد میاوردی نه حالا که ازدواج کردی و با یه مرد تعهد بستی...فکر کردن به مردی دیگه یعنی...بتوچه که اون میشرفت کنه یا پسرفت... خیانت...خجالت بکش...

نمیدونم دست خودم نیست کات کردن زمان میخواد خب اونم آدمی که ۳ سال همه زندگی هم بودیم همش فکر میاد سرا ...

خب تو بین پول و عشق پول رو انتخاب کردی..الان زورت میاد یه زمان اکست پولدار بشه که انشالله میشه و با یه آدم وفادار ازدواج میکنه 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بیخیالش دیگه ت انتخابتو کردی دیگه چ خوب چ بد باید واسه تصمیم خودت لااقل احترام بزاری

بخدا همه میگن انتخابت عالی همسرت خیلی خوبه راست هم میگن همینجا نظرسنجی ناشناس گذاشتم فقط شرایط دو تا گفتم همه گفتن همسرت سرتره

کاش تو اینجا بودی 💔

خب تو بین پول و عشق پول رو انتخاب کردی..الان زورت میاد یه زمان اکست پولدار بشه که انشالله میشه و با ...

اون وقت حسرت همسرش رو دل من تا ابد می‌مونه 😭

کاش تو اینجا بودی 💔

اگه به فکر اکستی چرا ازدواج کردی اگه ازدواج کردی دیگه اکس چی میگه این وسط تو رو خدا شورشو در نیارید

آدم از وجوده همچین دخترا و پسرایی شرمش میشه والا...اکسما...رلما...دوس پسرما...بعده ازدواجم ول کن‌نیستن...اه

بخدا همه میگن انتخابت عالی همسرت خیلی خوبه راست هم میگن همینجا نظرسنجی ناشناس گذاشتم فقط شرایط دو تا ...

خب پس بیخیال اکست انشاالله ک خوشبخت باشه

توام ب فکر زندگی الانت باش تا بتونی ازش لذت ببری

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

حالا قضیه من برعکس تو بود اون دوسم نداشت منم واش کردم اما واقعا منم دوس ندارم ازدواج خوبی داشته باشه ...

اصلا تصور و ذهنیت اینکه بعد تو اون خاطرات رو دوباره با یکی دیگه تجربه میکنه واسه من سخته نابودم میکنه فکر میکنم همینجوری با یکی راه میره اون بازوش رو میگره به هم لبخند میزنند 😭

کاش تو اینجا بودی 💔

واقعا خجالت نمیکشی از شوهرت ؟اصن چطور روت میشه اینو تایپ کنی وقتی حتی فکرشم گناهه؟پررو پررو میگی اگه ...

نابود شدم خیلی دیگه تند بود انصافاً 😭

کاش تو اینجا بودی 💔