بچه ها من بخاطر شرایط زیادی مثل سربازی و شغل و سرمایه و اینا در حالی که با اکسم تو یه رابطه ۳ ساله و عاشق هم بودیم کات کردم همسرم هم خیلی پسر خوبیه به نسبت سنش خیلی هم تو زندگیش ماشالا جلو هست ولی همش میگم نکنه اکسم مثلا زودی موفق بشه بعدش بگه چرا پای من بیشتر نموندی چون خیلی همو دوست داشتیم یا ازدواج کنه زنش خیلی بندازه اونو جلو.
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
واقعا میخواسته مامانش زنگ زده بود خونمون خواهرش واسطه کرده بود من پام کرده بودم تو یه کفش لج میکردم ...
خوب تو وضعیتت از من بهتره حداقلش اینه دلتو خوش میکنی ک ب پای کسی سه سال موندی دوست داشته ن من ک فهمیدم براش فقط یه سرگرمی بودم من الان واقعا ناراحت میشم پیشرفت کنه یا خوشبخت بشه دوس دارم هرچی بدوه نتونه رنگ خوشبخوی و ارامشو ببینه هرچند ک خودم ولش کردم چون نصفه راه فهمیدم سرکارم البته اونم اصلا اون موقع شرایط ازدواج نداشت اما هیچ تلاشی هم برای موندن من نکرد یه بار الکی بهش گفتم نامزد کردم با خنده گفت عه مبارک باشه چه بی خبر منم بعدش دیگه هیچ وقت نرفتم سمتش
این خزئبلات را باید قبل از اینکه باهمسره بدبختت ازدواج میکردی به یاد میاوردی نه حالا که ازدواج کردی و با یه مرد تعهد بستی...فکر کردن به مردی دیگه یعنی...بتوچه که اون میشرفت کنه یا پسرفت... خیانت...خجالت بکش...
حالا قضیه من برعکس تو بود اون دوسم نداشت منم واش کردم اما واقعا منم دوس ندارم ازدواج خوبی داشته باشه ...
اصلا تصور و ذهنیت اینکه بعد تو اون خاطرات رو دوباره با یکی دیگه تجربه میکنه واسه من سخته نابودم میکنه فکر میکنم همینجوری با یکی راه میره اون بازوش رو میگره به هم لبخند میزنند 😭