من با یه آقایی آشنا شدم متولد۸۱ بود و ازم حدودا ۳ سال کوچیکتره بعد ۱ ماه فهمیدم متاهله و ۲ ماه پیش عقد کرده و به من دروغ گفته بهش احساس پیدا کردم و واقعا نمیدونم چیکار کنم میگه میخوام طلاق بدم اما حس میکنم داره چرت میگه من از همه نظر چه تحصیلی چه خانوادگی چه مالی از این آقا سر ترم حس میکنم اگرم یک درصد واقعا قصد بهم زدم رابطشو داره به خاطر من نیست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بودنت پشتش رو برا طلاق گرم میکنه و عذاب وجدان ولت نمیکنه
رها کن بزار خودش تصمیم بگیره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه نمیتونم من نمیخوام واقعا خستم از کاراش مدام تهدید میکنه میگه زنم بهم خیانت کرده نمیخوامش
دروغ میگه مثل هاپو همشون همینو میگن
بگو چه بهایی چه نخایی چه طلاق بدی یا ندی کن دیگه نمیخامت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.