2777
2789
عنوان

اکسم اگه رل زد یا ازدواج کرد من حسرتم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 74 پست
بخدا همه میگن انتخابت عالی همسرت خیلی خوبه راست هم میگن همینجا نظرسنجی ناشناس گذاشتم فقط شرایط دو تا ...

به نسبت اینکه اکست از شوهرت کم سن تره ممکنه حتی موفق ترم بشه.

شما عاشق نبودی وگرنه پاش می موندی حالام بچسب به شوهرت و دم از عشق نزن!

به نسبت اینکه اکست از شوهرت کم سن تره ممکنه حتی موفق ترم بشه.شما عاشق نبودی وگرنه پاش می موندی حالام ...

بخدا عاشق هم بودیم منم دوست دارم تو زندگیش موفق بشه ولی بعدش بهم نمیگه اگه صبر کرده بودی اگه کنار نکشیده بودی الان میدونستیم با هم همین زندگی رو بسازیم؟ این فکرا همش اذیتم می‌کنه. 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا عاشق هم بودیم منم دوست دارم تو زندگیش موفق بشه ولی بعدش بهم نمیگه اگه صبر کرده بودی اگه کنار نک ...

خب گلی جان مجبور بودی ازدواج کنی؟

سنت هم که زیاد نیست زیبا

کمی صبوری میکردی درسش تموم میشد سربازی میرفت کم کم میساخت

اگه میدونستی جنمش رو داره البته!

عزیزم بخدا حالت خوب نیست چرا نمیری پیش مشاور ☹️

وقتی دلت پیششه چرا ازدواج کردی یکی دیگه رو بدبخت کردی بخودت بیا برو پیش مشاور 

یا یبار با خودت فکر کن واقعاااا فکر کن که بخاطرش از شوهرت جدا شدی و برگشتی بهش   نظرت راجع بش عوض شده و اونی نبودی که فکر میکردی و واقعا هم همینه  الان دچار وسواس فکری شدی زودتر تکلیف خودتو روشن کن یا کلا حذفش کن یا اینکه انتخاب دیگه ای داشته باش میبینی که بخوای کنار خودتم داشته باشیش آخرش دیوونه میشی

شما حتی اون آقا رو هم به غلط انداختی اینقدر باهاش حرف میزنی و برنامه میزاری که فکر می‌کنه که هنوز دوسش داری ولی بنظرم تو هیچکس رو دوست نداری مخصوصا خودتو 

خواهش میکنم از من ناراحت نشو نمی‌دونم چرا دنبالت میکنم و نگرانتم

خب گلی جان مجبور بودی ازدواج کنی؟سنت هم که زیاد نیست زیباکمی صبوری میکردی درسش تموم میشد سربازی میرف ...

چی بگم بخدا داشتیم زندگیمو میکردم دوست پسرم اسمش دوست پسر بود ولی در حد نامزد بود دیگه خانواده ها در جریان بودن دوستامون اصلا ما رو به دید زن و شوهر آینده میدیدن تا اینکه با همسرم که اونم پسر خیلی خوبیه آشنا شدم سرد شدم همش مقایسه میکردم وای رلم سربازی نزده کار نداره تو زندگی عقب نیوفتیم از خودش سرد نشدم از اون رابطه که توش بودیم سرد شدم بعد همسرم قصدش جدی جدی ازدواج بود هفته دوم آشنایی خواستگاری کرد ازم 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم بخدا حالت خوب نیست چرا نمیری پیش مشاور ☹️وقتی دلت پیششه چرا ازدواج کردی یکی دیگه رو بدبخت کردی ...

الان همش کارم‌ شده مقایسه مثلا میگم همسرم تحصیلات داره شغل داره بعد میگم خب اون جوون تر بود هنوز زود بود بعد میگم مثلا قد فلانی استایل فلانی اصلا همش مقایسه ای شدم نمیدونم انتخاب درست کدوم بوده مشاوره هم بعد امتحانم میرم حتما. 

کاش تو اینجا بودی 💔

الان همش کارم‌ شده مقایسه مثلا میگم همسرم تحصیلات داره شغل داره بعد میگم خب اون جوون تر بود هنوز زود ...

ازدواج واست شبیه خرید مانتو یا کالا شده واس همین داری مقایسه میکنی تو باید فرض کنی اکست مرده ببخشید ولی چاره ای نداری نباید بهش فکر کنی 

منم شکست عشقی کشیدم اون متاهله من مطلقه 

پسرداییمه چندسال پیش فهمیدم هنوز دوستم داره بااینک زن و دوتا بچه داره منم دوسش دارم و دقیقا چون دوسش دارم کنار کشیدم بهش بی محلی کردم و تموم شد 

عزت و آبروش رو برام مهمتره راضی نیستم بخاطر من کارش ب طلاق و دادگاه و آوارگی بچه هاش برسه 

تو عاشق اکست نیستی اگ بودی ولش نمیکردی حالا ک کردی عاشق شوهرت باش بخاطر سربلندی اون فکر و خیال اکستو بریز دور 

فراموش کن همچین آدمی اصلا وجود داره 

دو جنسگرایی هم به افتخاراتت اضافه شد ؟؟؟؟ نی نی یارا تگ کردم برات ولی تعطیل شد متاسفانه

چی میگی حالت خوبه؟ با کسی اشتباه گرفتی حتما !

کاش تو اینجا بودی 💔

با احترام فکر کنم حال شما خوب نباشه

ادای ادم های محترم رو درنیار ، 

چند تا تاپیک علیه ات بقیه زدن و در عجبم که همچنان تعلیق نشدی ، 

هر کاری تو زندگیت داری میکنی بکن مهم نیست ، ولی تبلیغ نکن .

تبلیغ نکن کثافت بودنا 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

ادای ادم های محترم رو درنیار ، چند تا تاپیک علیه ات بقیه زدن و در عجبم که همچنان تعلیق نشدی ، هر کار ...

لطفا نه ریپلی کنید نه پست بزارید جایی که ناراحت هستید 🙏

کاش تو اینجا بودی 💔