بچه ها من بخاطر شرایط زیادی مثل سربازی و شغل و سرمایه و اینا در حالی که با اکسم تو یه رابطه ۳ ساله و عاشق هم بودیم کات کردم همسرم هم خیلی پسر خوبیه به نسبت سنش خیلی هم تو زندگیش ماشالا جلو هست ولی همش میگم نکنه اکسم مثلا زودی موفق بشه بعدش بگه چرا پای من بیشتر نموندی چون خیلی همو دوست داشتیم یا ازدواج کنه زنش خیلی بندازه اونو جلو.
نمیدونم دست خودم نیست کات کردن زمان میخواد خب اونم آدمی که ۳ سال همه زندگی هم بودیم همش فکر میاد سراغم خسته شدم خودم بخدا همسرم خیلی آدم خوبیه ولی من نمیدونم چیم شده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه ولی ممکنه جواب دل شکستشو بدی احتمالاته ولی خب رو درصدش میشه حساب کرد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
خیلی ناراحت این موضوع هستم همش میگم نکنه در حقش بد کردم تا آخرش امید داشت به هم برسیم
بد کردی دیگه بد کردن چیه پس عزیزم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.