2777
2789
عنوان

اکسم اگه رل زد یا ازدواج کرد من حسرتم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست
یا امضاش مینوشت کاش بودی

نمیدونم دست خودم نیست کات کردن زمان میخواد خب اونم آدمی که ۳ سال همه زندگی هم بودیم همش فکر میاد سراغم خسته شدم خودم بخدا همسرم خیلی آدم خوبیه ولی من نمیدونم چیم شده

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ولی ممکنه جواب دل شکستشو بدی احتمالاته ولی خب رو درصدش میشه حساب کرد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یکی از نگرانیایی ک همیشه دارم 

اگ با اونیک دوسشدارم ازدواج نکنم چجوری فکرشو تو هر موقعیت از سرم بندازم بیرون

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                          ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

نه ولی ممکنه جواب دل شکستشو بدی احتمالاته ولی خب رو درصدش میشه حساب کرد

خیلی ناراحت این موضوع هستم همش میگم نکنه در حقش بد کردم تا آخرش امید داشت به هم برسیم 

کاش تو اینجا بودی 💔

اگه اون پسره هم تورو دوست داشته و برای ازدواج میخواستت تو نامردی کردی

واقعا میخواسته مامانش زنگ زده بود خونمون خواهرش واسطه کرده بود من پام کرده بودم تو یه کفش لج میکردم خیلی باهاش بد کردم خیلی کاش منو ببخشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

۲۲

اره عزیزم بیوت رو دیدم متوجه شدم کامنتو پاک کردم

شرایط رو برعکس فرض کن ناراحت نمیشدی بفهمی همسرت هنوز فکرش درگیر کسی دیگس؟

روی زندگیت تمرکز کن روی خودت و همسرت انرژی بزار🌱

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

خیلی ناراحت این موضوع هستم همش میگم نکنه در حقش بد کردم تا آخرش امید داشت به هم برسیم

بد کردی دیگه بد کردن چیه پس عزیزم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.