2777
2789
عنوان

اکسم اگه رل زد یا ازدواج کرد من حسرتم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من رک بخوام بهت بگم 

یه چیزی هست به اسم خوب بودن یه چیزسم هست به اسم به دل نشستن

همسرت اونطوری به دلت ننشسته ، شاید تو زمان بیشتر نشست .

من خودم یه پسرو به خاطر شرایط مالی رها کردم ولی اون ۳۵ سالش بود ،اگه هدفش ازدواج بود یکم صبر میکردی بهتر بود شاید 

ببین من رک بخوام بهت بگم یه چیزی هست به اسم خوب بودن یه چیزسم هست به اسم به دل نشستنهمسرت اونطوری به ...

وای چقدر قشنگ گفتی آره هر چقدر یکی خوب باشه ولی دل نشستن مهمه بخدا اینقدر پسر خوبیه هر کی میبنه میگه خوش بحالت اینا به دلم هم هست ولی اون دلنشینی که قبل داشتم پیش نمیاد 

کاش تو اینجا بودی 💔

مگه میشه واقعا عاشق باشی و بگذری از طرفآسمونم زمین بیاد عشقتو ول نمیکنی.بقیش بهانست

چرا فکر کردی نمیشه اینقدر عشق ناکام و شکست خورده پس چیه تو دنیا 

کاش تو اینجا بودی 💔

یعنی همزمان با اکست که رابطه داشتی با شوهر فعلیت هم در حال آشنایی بودی؟؟

اوهوم خب اون رابطه دیگه تو سال سومش بود نمیدونستم آینده اش چی میشه وقتی با همسرم آشنا شدم 

کاش تو اینجا بودی 💔

چرا فکر کردی نمیشه اینقدر عشق ناکام و شکست خورده پس چیه تو دنیا

اونا اداشو در میارن

عاشق واقعی ترجیحش معشوقشه

اونایی که میرن دنبال منفعت خودشون و موقعیت بهتر درک کاملی از عشق ندارن

نظر منه.

insta :  amiiid619

اونا اداشو در میارنعاشق واقعی ترجیحش معشوقشهاونایی که میرن دنبال منفعت خودشون و موقعیت بهتر درک کامل ...

نه داداش خوبم اینقدر زندگی سختی و بالا پایین داره یه دفعه میبنی کسی که جونش به جونت بنده رو‌ نه که نخواهی نمیتونی داشته باشی اینقدر باز فشار روحی و ذهنی سنگینه آدم میخواد فقط بعضی وقتا بزاره و بره بدون هیچ دلیلی ایشالا که خودت به عشقت میرسی ولی یادت باشه بعضی وقتا عشق هم دیگه کاری ازش بر نمیاد 

کاش تو اینجا بودی 💔

اوهوم خب اون رابطه دیگه تو سال سومش بود نمیدونستم آینده اش چی میشه وقتی با همسرم آشنا شدم

اگه یه سر روانشناس نری این زندگی فعلیت هم بهم میخوره 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
نه داداش خوبم اینقدر زندگی سختی و بالا پایین داره یه دفعه میبنی کسی که جونش به جونت بنده رو‌ نه که ن ...

نمیدونم.عشقم ازدواج کرده تازگی.من توی دوران دوستیمون بهترین موقعیت ها رو داشتم.دخترای خوشگل تر و پولدار تر و...

منتی نیست ولی جاشو با کسی عوض نکردم

دوست دخترم خیلی ادعای عاشقی و وفاداری میکرد ولی تا یکم شرایط سخت شد و موقعیت بهتر براش پیش اومد منو گذاشت و رفت

insta :  amiiid619