2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم (مثبت هجده)

505 بازدید | 45 پست

پسرم ده سالشه  بسیار پسر مودب و خوبیه اینک بگم ما اصلا تو خونه نه فحش می‌دیم نه حرفهای خارج از عرف می‌زنیم بچه هام در واقع پاستوریزه بار اومدن 

دیروز داشتیم پیاده یه مسیری رو می‌رفتیم مدرسه  پسرم پشت سرم میومد دیدم یه چیزی داره رو ماشین  کثیف یه نفر  مینویسه  دقت نکردم برگشتنی گفتم بزار ببینم چی نوشته میدونید چی دیدم ناباورانه (ک😭ص) بازم باورم نشد گفتم حتما نوشته شده بوده این خونده من فکر میکردم داره می‌نویسه بعد  عصر که اومد خونه پرسیدم بیا ببینم چی نوشته بودی رو ماشین سیاهه که کنار خیابون بود ؟گفت کدوم ماشین ؟گفتم همون که یه چیزی نوشته بودی 

گفت مامان میخواستم یه چیز دیگه بنویسم اشتباهی شد  و زد زیر گریه

گفتم تو اشتباه نکردی خودت اونو نوشته بودی فقط می‌خوام بدونم اینو از کجا شنیدی ؟چرا نوشتی ؟گفت مامان بخدا از تو مدرسه از بچه ها شنیدم 😭😭😭

گفتم چرا باید هر حرفی که تو مدرسه بچه ها میزنن رو تکرار کنی؟بدتر از اون رو ماشین مردم بنویسی؟اصلا می‌دونی معنی این کلمه چیه؟

گفت مامان همه بچه ها میگن اینو معنیش هم یه فوحشه

متاسفانه بچه ها زدم تو گوشش و گفتم دیگه تکرار نشه این بدترین فحاشی هست که یاد گرفتی و اگر صاحب اون ماشین میدبد تو رو ماشینش نوشتی کارت زار بود باید دادگاه می‌گرفتن برات 

حالا بابا که اومد با هم حرف می‌زنیم 

بچه ها کلی التماس کرد که من هیچ وقت اینو تکرار نمیکنم ولی بزار این یه رازه بین من و تو بمونه 

خودشو به قشر و ضعف زد و اینا خلاصه گفتم باشه ولی من دیگه نبینم تکرار بشه 

حالا واقعا به باشم نگفتم  ولی چکار کنم بچه ها ؟اخه نمیشه بچه رو مدرسه هم نفرستاد ولی میفرستی هم هزار و یک حرف یاد میگیرن 

به نظرتون چکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدترین کارو کردی

هر چقدم پاستوریزه بار بیاری ، بلاخره یاد میگیرن

جامعه یعنی همین

تو نمی تونی کل جامعه رو کنترل کنی

یا بچه تو نذاری وارد جامعه بشه

باید همه چیزو خودت با مهربونی بهش توضیح بدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

وضع مدارس روز به روز متاسفانه داره بدتر میشه!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

به باباش نگو

همین حرفا کافی بود زدن زیادی هم بود دیگه کشش نده

نمیتونی چشم و گوشش رو ببندی و خونه حبسش کنی

متاسفانه دیر یا زود یاد میگرفت

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

اشتباه کردی زدیش. 10 سالشه کمک کمک وارد بلوغ میشه بهرحال که باید بهش یه سری چیزا رو توضیح بدی. میتون ...

آخه من یه پسر بزرگ دارم هیچوقت اینجور اتفاقی نیفتاده برام وخیلی غیر ارادی زدم تو صورتش

بدترین کاره ممکن رو کردی

یعنی زدی تو گوشش

و ترسوندیش

و مطمن باش دیگه هیچ وقت حرفای بیرون رو بهت نمیزنه 

چون ازت میترسه 

چون احساس رفاقت و دوستی باهات نداره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

باهاش دیگه عادی برخورد کن تموم شه بره.زدیش تنبیهش کردی براش بسه.نمیتونی کاری کنی اونقدر بچه هست تومدرسه آدم ب کدومش بگه کدومش بشنوه،اونم پسربچه نه دختر،موقعیت سختی هست.

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم