2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم (مثبت هجده)

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست

چرا زدیش؟؟؟نیاز به کتک نبود.اتفاقا یجور دوستانه حرف میزدی که بفهمه شماکه مادرشی محرم رازشی نه اینکه مخفیانه کارکنه.نزار بهت بی اعتماد بشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا زدیش؟؟؟نیاز به کتک نبود.اتفاقا یجور دوستانه حرف میزدی که بفهمه شماکه مادرشی محرم رازشی نه اینکه ...

دقیقاا

نمیدونم چطوری هنوز یسری ها فکر می کنن سر همچین چیزی باید بچه رو کتک زد

اون بی اطلاعه و هیچ تقصیری نداره

(اسی رو نمی گم، بعضی نظرات اعصابم رو خورد کرد) 

آره فهمیدم اشتباه کردم برای همین گفتم واسه جبرانش رازشو فاش نکنم تا بهم اعتماد کنه 😭

کاره خوبیه 

ولی ای کاش اون عکس العمل رو نشون نمیدادی

باید خیلی تلاش کنی تا دیدشو نسبت به خودت عوض کنی

باید باهاش دوست باشی

و اینکه محدود کردن بچه هیچ فایده نداره

چون داره تو جامعه تردد میکنه

الان مدرسه ابتدایی

فردا میره محیط بزرگتر و بعد دانشگاه و سربازی و محیط،کار

پس با محدود کردن به غیر اینکه خیلی چیزها براش عقده میشه و در خفا انجام میده آدم منزوی در جامعه و زندگی میشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خدای من! کی میشه ایران درست شهههههمین تربیتتون رو ادامه بدید ببینیم به کجا می رسیم

من واقعا غیر ارادی زدم درسته آروم زدم در حد کوچولو ولی الان خیلی ناراحتم 

از یه ور هم نگرانم عادی برخورد کنم براش عادی بشه 

همین گفتم برای جبران دیگه حرفی از این موضوع نزنم که یعنی راز بمونه بین خودمون ولی به نظرت دوباره با ...

من تخصصی در این باره ندارم ولی بنظرم باید اون سیلی رو یجوری حل کنی

من بودم باهاش حرف میزدم

کاره خوبیه ولی ای کاش اون عکس العمل رو نشون نمیدادیباید خیلی تلاش کنی تا دیدشو نسبت به خودت عوض کنیب ...

به نظرت بی تفاوت بودن مسأله رو براش عادی نمیکنه یه وقت فردا جریحه بشه بگه خیلی مهم نبوده و دوباره تکرار کنه 

من واقعا غیر ارادی زدم درسته آروم زدم در حد کوچولو ولی الان خیلی ناراحتم از یه ور هم نگرانم عادی برخ ...

شما رو نگفتم

متوجه شدم غیر ارادیه و برای همه پیش میاد

ولی اینکه یسریا هنوز بر این باورن منو عصبی می کنه🚶🏻‍♀️

من مسائل این موردیشو سپردم به پدرش

پدرش کاملا باهاش رفیقه و توضیح میده بهش

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

به نظرت بی تفاوت بودن مسأله رو براش عادی نمیکنه یه وقت فردا جریحه بشه بگه خیلی مهم نبوده و دوباره تک ...

عزیزم از حرفای من برداشتت بی تفاوتی بود؟؟

من نگفتم بی تفاوت باش

اتفاقا آدم باید حساس باشه ولی کنترل از راه دور لازمه

بچه باید استقلال داشته باشه تا استعداداش شکوفا بشه 

خودش روی پاش بایسته

و از راه دور توسط پدرو مادر کنترل بشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

پسر منم ۱۳ سالشه تا ۱۲ سالگی که کلاس ششم بود طوری نگهش داشتم که همه سر مودب وبا حیا بودنش سرش قسم میخوردن . طوری که برای ثبت نام برای کلاس هفتم به دبیرستان رفتیم معاون مدرسه با یک نگاه گفت خیلی پسرتون محجوب به حیاست . ولی امان از سن بلوغ و دبیرستان ......

پسرم امسال از این رو به اون روشده همه چی رو میدونه پیام هاش با دوستاش رو که میبینم از شدت کلمات مغزم سوت میکشه. فکر میکردم پسر منو این کلمات میگفتم وای برمن .

یه روز رفتم مدرسه همه چی رو به مدیر گفتم خندید وگفت پسرتون سن بلوغه وطبیعیه امسال یاد نگیره سال بعد یاد میگیره مگه شما یاد نگرفتید؟ اینم یه روز یاد میگیره . فقط باید بی تفاوت باشی تا به بیراهه نره.

شما هم به جای در گوشی زدن نباید به روش می اوردی اینطوری کنجکاو تر میشه وبیشتر پی این جور چیزارو میگیره .پسرت که به روت نیاورد شما هم به روش نمیاوردی نه اینکه روش رو باز کنی

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
دقیقاانمیدونم چطوری هنوز یسری ها فکر می کنن سر همچین چیزی باید بچه رو کتک زداون بی اطلاعه و هیچ تقصی ...

بچه ها حتی معنی این کلمات رو نمیدونن و چقدر خوبه یه مادر آگاه خودش آموزش درست بده.بچه اگر نسبت به والدینش بی اعتماد بشه خیلی بده.اونوقت تمام کارهاش میره بیرون از خونه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چون گفت راز بمونه دیگه نمی‌خوام پدرش بفهمه باید خودم یجور جمعش کنم

اره اعتماد بچه رو بهم نریزین بهتره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه