پسرم ده سالشه بسیار پسر مودب و خوبیه اینک بگم ما اصلا تو خونه نه فحش میدیم نه حرفهای خارج از عرف میزنیم بچه هام در واقع پاستوریزه بار اومدن
دیروز داشتیم پیاده یه مسیری رو میرفتیم مدرسه پسرم پشت سرم میومد دیدم یه چیزی داره رو ماشین کثیف یه نفر مینویسه دقت نکردم برگشتنی گفتم بزار ببینم چی نوشته میدونید چی دیدم ناباورانه (ک😭ص) بازم باورم نشد گفتم حتما نوشته شده بوده این خونده من فکر میکردم داره مینویسه بعد عصر که اومد خونه پرسیدم بیا ببینم چی نوشته بودی رو ماشین سیاهه که کنار خیابون بود ؟گفت کدوم ماشین ؟گفتم همون که یه چیزی نوشته بودی
گفت مامان میخواستم یه چیز دیگه بنویسم اشتباهی شد و زد زیر گریه
گفتم تو اشتباه نکردی خودت اونو نوشته بودی فقط میخوام بدونم اینو از کجا شنیدی ؟چرا نوشتی ؟گفت مامان بخدا از تو مدرسه از بچه ها شنیدم 😭😭😭
گفتم چرا باید هر حرفی که تو مدرسه بچه ها میزنن رو تکرار کنی؟بدتر از اون رو ماشین مردم بنویسی؟اصلا میدونی معنی این کلمه چیه؟
گفت مامان همه بچه ها میگن اینو معنیش هم یه فوحشه
متاسفانه بچه ها زدم تو گوشش و گفتم دیگه تکرار نشه این بدترین فحاشی هست که یاد گرفتی و اگر صاحب اون ماشین میدبد تو رو ماشینش نوشتی کارت زار بود باید دادگاه میگرفتن برات
حالا بابا که اومد با هم حرف میزنیم
بچه ها کلی التماس کرد که من هیچ وقت اینو تکرار نمیکنم ولی بزار این یه رازه بین من و تو بمونه
خودشو به قشر و ضعف زد و اینا خلاصه گفتم باشه ولی من دیگه نبینم تکرار بشه
حالا واقعا به باشم نگفتم ولی چکار کنم بچه ها ؟اخه نمیشه بچه رو مدرسه هم نفرستاد ولی میفرستی هم هزار و یک حرف یاد میگیرن
به نظرتون چکار کنم؟