2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم (مثبت هجده)

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست

حالا که دیگه بد تا کردی باهاش چیزی هم باشه می‌ترسه بهت بگه بهتره براش توضیح بدی از آناتومی بدن انسان تا این چیزا براش عجیب نباشه و بگه مادرم پدرم با روش علمی بهم توضیح دادند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی خیلیی اشتباه کردی زدی تو گوشش

اون بچه چه تقصیری داره تو مدرسه شنیده

این باعث میشه ازت دور شه و بعدا همچین چیزی بشه نیاد بهت بگه

و همیشه حس ترس و هراس داشته باشه که مامانم فلان چیزو نفهمه

الان جدا از اون باید کتکی که بهش زدی رو یجوری سفید کنی

آخه من یه پسر بزرگ دارم هیچوقت اینجور اتفاقی نیفتاده برام وخیلی غیر ارادی زدم تو صورتش

خب پسر بزرگت یه شخصیتی داره وپسر کوچیکت یه شخصیت دیگه نباید مقایسه کنی

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

اول که برخوردتون قابل قبول نیس 

چون بچه ناچار باید بره محیط جامعه رو تجربه کنه و شما به عنوان والدین به  تدربج که بزرگ میشه باید خوب و بد رو بهش تفهیم کنی 

کتک زدن ،کشتن روح بچه هست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بدترین کاره ممکن رو کردییعنی زدی تو گوششو ترسوندیشو مطمن باش دیگه هیچ وقت حرفای بیرون رو بهت نمیزنه ...

آره فهمیدم اشتباه کردم برای همین گفتم واسه جبرانش رازشو فاش نکنم تا بهم اعتماد کنه 😭

ببخشید ولی خیلیی اشتباه کردی زدی تو گوششاون بچه چه تقصیری داره تو مدرسه شنیدهاین باعث میشه ازت دور ش ...

همین گفتم برای جبران دیگه حرفی از این موضوع نزنم که یعنی راز بمونه بین خودمون ولی به نظرت  دوباره باهاش در این مورد صحبت کنم؟