2777
2789
نمیدونم چرا واقعا این شکلیه.منم اطرافم دیدم خانوما که مثل شما رفتار میکنن و اقایونی که مثل همسرتون ...

من  این  رویه رو عوض میکنم ولی من جلو بقیع بهش احترام میزارم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه وسواس نیستم (وسواس خرید اجباری داشتم الان خوبم)ولی خب شدت تخریب وکثیف کاری خونمون بالاس واقعا ...

من یه کانال عضو شدم تو ایتا اسمش احتمالا دوتا کافی نیست بود

جالبه میگفت هروقت بچه ریخت و پاش کرد به خودت بگو اشکال ی نداره

این چیدمان سلیقه فرزند منه

و به سلیقه اون همه جا چیده شده

اینقدر روی من که فشار ریخت و پاش بالاااا بود

جواب داد

هروقت میبینم ریختن میگم اشکال نداره سلیقه بچمه

سرو صداها جیغ دادها روانی شدنهاا بشدت کم تر شده

برای ظهورش صلوات 🥰
پیامم بهش

افرین عالیه

همین که خودتون هم میخواید تلاش کنید که اوضاع بهتر بشه خیلی ارزشمنده

این پیامی که بهشون دادید رو هر روز با خودتون مرور کنید و یاد اوری کنید زحماتش رو

افرین عالیههمین که خودتون هم میخواید تلاش کنید که اوضاع بهتر بشه خیلی ارزشمندهاین پیامی که بهشون داد ...

مرسی ازت عزیزم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ای بابا قبضو پرداخت نکردم گوشیم یطرفه شده پیامم نرفت براش خخخخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب یک خسته نباشید از طرف من و همه کاربرا به شما که بعد از ۸ صفحه سخنرانی آخرم برنامه هاتون خراب شد😂😂

دقیقا مثلا خیلی خسته میشه من توقع دارم هم کارنکنه هم رفاه باشه هم هی مسافرت خب اون باوجود شدت شلو ...

وظایف رو تقسیم کنید و به این نتیجه برسید که کار میکنید تا زندگی کنید. هر وقت اومدید غر بزنید محکم لبهاتون رو بهم فشار بدید و چند ثانیه سکوت کنید و حقایق زندگی رو از پیش چشمتون بگذرونید.

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

پیامم بهش

جلوی بچه ها با همسرتون بداخلاقید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نمیدونم چرامنو گرفت

یه بنده خدای دقیقا مثل شوهرشما بود ،ولی همسرش و فرزنداش ازش راضی نبودن مثل تاکسی تلفنی گوش به زنگشون بودهرچه بگم مظلوم یکی ازهمون روزا که برای خانواده اش مهم نبود قلبش ایست کردو رحمت خدارفت حالا زن و بچه اش باورت میشه محتاج این واون هستن که تادرنونودایی بره براشون نکه پول نباش پول هست خوبشم هست ولی خبری از گذشت و گذار و‌نون گرم نیس امیدوارم خیلی زودسرت به سنگ بخوره و قدرشوهرت رو بدونی ایشاالله🤲

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

وظایف رو تقسیم کنید و به این نتیجه برسید که کار میکنید تا زندگی کنید. هر وقت اومدید غر بزنید محکم لب ...

من زیر لب به خودم میگم سکوت کن

سکوت کن

و هی اینو باخودم تکرار میکنم

تا شیطون بدجنس ولم کنه😂

برای ظهورش صلوات 🥰
احسنت😇ان شاءالله فرزندان برات بیشتر جبران کنن و بامحبت مثل پدرشون دورت بچرخد به وقت نیازت

یکم زن گرایانه نشد؟

اخه اگه یه خانمی تاپیک میزد میگفت شوهرم اینطوریه... همه فحش بارون میکردن شوهره رو

به شخصه از ادمی که غر بزنه و ایراد بگیره و روی تمیزی اینقدر حساس باشه که همه چی رو زهرمار کنه متنفرم. کرد و زن هم نداره.

بعد بقیه بیان دورش بگردن که یوقت اعصابش بهم نریزه و غر غر رو شروع نکنه؟ بقیه ازش فرار میکنن!

هنر اینجاست که داخل شرایط عادی و سخت، خودمون رو کنترل کنیم نه که بیان دورمون رو بگیرن تا ریلکس باشیم

نظر شخصیم بود