2777
2789
عنوان

فستینگ

79 بازدید | 15 پست

وقتی فستتون تمام میشه معمولا چه وعده هایی می‌خورید 

اصلا برای لاغری چه چیزایی باید خورد

من فست فود و ... نمی‌خورم 

ولی این غذاهای خونگی حس میکنم خیلی چربن یا مثلا برنج خورشت و ... میخورم عذاب وجدان میگیرم حس میکنم رژیمو شکستم 

نرمال غذا میخورم منارش ورزشم میکنم بیشتر از چها روزم فست نمیگیرم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فست بودم کنارش کالری شماری میکردم و لوکرب رعایت میکردم

نتیجه خوبی دیدی عزیزم؟

کالری مورد نیاز تو از چه سایتی حساب کردی 

برای من ۱۳۰۰تا

تو تایم ۸ ساعت مصرفش میکنم

اوکیهمنظورم اینکه مصرف چه غذاهایی ممنوعه

والا من وقتی فستم‌ همه چی میخورم البته نه حجم  زیاد حجم کم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نتیجه خوبی دیدی عزیزم؟کالری مورد نیاز تو از چه سایتی حساب کردی برای من ۱۳۰۰تاتو تایم ۸ ساعت مصرفش می ...

اره تو دوماه ۶کیلویی که میخواستم کم شد..من از اپ جزیره استفاده کردم

اره تو دوماه ۶کیلویی که میخواستم کم شد..من از اپ جزیره استفاده کردم

من فیتو نصب کردم خیلی خوبه و دقیق 

عالیه امیدوار شدم تا عید 

بعد اینکه فست و چند روز در هفته میتونیم بگیریم آسیب نبینیم؟

شیرینی و قند و شکر حذف کن کیک و کلوچه و...چرب و چیلی رو حجم غذارو کم کنسالم خوری کنفست فودم حذف نه ح ...

چه عالی😍

نکات خیلی خوبی گفتی حتما 

تازه من شنیدم زنجبیل هم خوبه آدم ناشتا بخوره