2777
2789
عنوان

امروز صبح زایمان کردم شوهر بچه هارو نمیخواد انگار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکن هست درصورتی که تو ژن تون‌باشه از سمت مادر بزرگ ها و خب اینکه دختر عمه هاتم چند قلو زایی داشتن ی ...

دوقلو زایی ب ژن مادره ولی جنسیت از طرف پدره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اخه امروز هرکی با ذوق میومد بچشو بغل میگرد شوهرم کادکی زایمانو داد ب مامانش خودش نیومد

باز خوبه کادو فرستاده مال من که کادو نداد منم یازده دوازده روزه زایمان کردم

اینو گفتم که فک نکنی همه گل و بلبلن ولش کن اون بچه ها بیشتر از این که به ذوق بابا احتیاج داشته باشن به ی مامان قوی نیاز دارن

همیشه به این فکرکنین که خیلیا آرزویچیزیو دارن که شما دارین 

مثلا خود من همیشه دلم دوقلو پسر میخواست 

انشالله خدا نگهدار بچه هات باشه 

نگران‌نباش بزرگ‌تر بشن‌مهرشون‌به دل باباشون‌میوفته 

بعدا یه دخترم‌ خدا بهتون‌میده 

حالا میخواستین دوتا باشه سه تا بشن چی میشه؟

سنتونم که کمه

ببیندشون مهرشون میافته به دلش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پراکنده شین دروغه

تا اللن هیچ حاشیه ای نداشتم حتی راجب تاپیک هیشکی نظری ندادم ای کاش اینطور برخورد نمیشد و اینقد زود قضاوت نمی کردید....چطور اون همه تاپیک خیانتو عچیب درسته فقط اینکه بگم همسرم جنسیت بچه هامو دوس نداره اشتباست؟

عزیزم بچه هام خیلی سبک وزنن قرار بود سزارین بشم با خواست خودم ولی یهویی کیسه ابم‌پاره شد و دردم خیلی ...

😳من دوقلو زایمان کردم دوقلو رو سزارین میکنن یعنی چی طبیعی خودشون دنیا اومدن؟کم سرکار بذارین مارو بابا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هیچوقت مردا ب این شعور نرسیدن واقعا

کلا  بعضی از ایرانی ها در مقابل جنسیت بچه چه دختر یا پسر جبهه می گیرن ولی معمولا پسر رو زود کوتاه میان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷