من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوستان من ن تاپیکی گزاشتم تا الان نه تو تاپیک کسی نظری دادم خداروشکر زندگیم مشکل خاصی نداشت اینجا ب مشکل خوردم از لحاظ احساسی شکستم یکم گفتم کمی درد دل کنمشاید شماهم شرایط من رو داشتید و بعدا همسرتون نظرش عوض شد ولی متاسفانه فقط دروغگو تلقی شدم.
کاری ندارم تاپیکت درسته یا سرکاری،اینجاا خانومی بود به نام یاری که دوقلوهاش دختر بودن و همسرش خیلی تو بارداری اذیتش کرد چون پسر دوست داشت ولی وقتی بچه هایش دید عاشق گل دخترانش شد و همیشه میگفت همسرم عاشقانه دخترامو دوست داره انشالله هر جا هست سلامت باشه
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
برا جلوگیری از اتهام پر بازدید ک دروغگویی بهتره تاپیکو ببندم متشکرماز دوستانی ک بهم دلگرمی دادن،باور کنید اصن تاپیک عجیبی نیست فقط همسرم ب ی جنس بیشتر از ی جنس دیگه علاقه داره،،نیازی ب این واکنشا نبود،،،