2777
2789
عنوان

امروز صبح زایمان کردم شوهر بچه هارو نمیخواد انگار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😳من دوقلو زایمان کردم دوقلو رو سزارین میکنن یعنی چی طبیعی خودشون دنیا اومدن؟کم سرکار بذارین مارو با ...

نه خواهر شوهرم دوقلو رو طبیعی آورد

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

دوستان من ن تاپیکی گزاشتم تا الان نه تو تاپیک کسی نظری دادم خداروشکر زندگیم مشکل خاصی نداشت اینجا ب مشکل خوردم از لحاظ احساسی شکستم یکم گفتم کمی درد دل کنم‌شاید شماهم شرایط من رو داشتید و بعدا همسرتون نظرش عوض شد ولی متاسفانه فقط دروغگو تلقی شدم.

کاری ندارم تاپیکت درسته یا سرکاری،اینجاا خانومی بود به نام یاری که دوقلوهاش دختر بودن و همسرش خیلی تو بارداری اذیتش کرد چون پسر دوست داشت ولی وقتی بچه هایش دید عاشق گل دخترانش شد و همیشه می‌گفت همسرم عاشقانه دخترامو دوست داره انشالله هر جا هست سلامت باشه

خدایا شکر  

اگه تاپیک راسته که نگران نباش به مرور زمان سرعقل میاد

بهمون حق بده شک کنیم که سرکاریه نه نه تاپیک داری نه پست داری کلا ۲ ماهه عضو شدی و یه تاپیک جنجالی هم زدی، حق دارن بچه ها

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

نه خواهر شوهرم دوقلو رو طبیعی آورد

من خودم سزارین کردم میگه پنج صبح زایمان کرده ساعت دو مرخص شده میشه بتظرت؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وقتی بدنیا اومد انگار بیشتر دوس نداشت بیینخ

عزیزم 🥺🥺🥺🥺💔

کم کم با شیطنت و شیرنی جا وا میکنن تو دلش

دست تو نبود ک دختر نشده

شاید دوبار تک قلو زایمان میکردی و باز پسر میشد 

مگه دست توعه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اگه تاپیک راسته که نگران نباش به مرور زمان سرعقل میادبهمون حق بده شک کنیم که سرکاریه نه نه تاپیک دار ...

عزیزم ممنونم از نظرت...ولی باور کنید ادمی نیستم ک نظر بدم‌راجب مشکلات بقیه هیچوقت و ب مشکلی نخوردم ک تاپیکی بزارم

کسی صبح زایمان کنه تا شب جون نداره آب دهنشو قورت بده چه برسه تاپیک بزنه بعدم دوقلو رو طبیعی نمیارن چ ...

خواهر شوهرم طبیعی آورد گفتن مشکلی نداری برای طبیعی خیلی سعی کرد سر رایگان کنم ولی نکردن آخر طبیعی آورد 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
منم شوهرم دختر میخاد اولی پسر شده دوسش داره. ولی میگه دومی باید دختر بشه. منم مطمئنم دومی هم پسره

از کجا مطمئنی عزیزم.همیشه مثبت فکر کن وچندماه قبل اقدام برو دکتر رژیم وقرصایی میده که احتمال دخترزایی رو زیادمیکنه

من خودم سزارین کردم میگه پنج صبح زایمان کرده ساعت دو مرخص شده میشه بتظرت؟

عزیزم من نگفتم اومدم خونه که گفتم طبیعی بود ضمنا ۲قولو هم سزارین میشه هم طبیعی‌حرفتون منطقی نیست

برا جلوگیری از اتهام پر بازدید ک دروغگویی بهتره تاپیکو ببندم متشکرم‌از دوستانی ک بهم دلگرمی دادن،باور کنید اصن تاپیک عجیبی نیست فقط همسرم ب ی جنس بیشتر از ی جنس دیگه علاقه داره،،نیازی ب این واکنشا نبود،،،