2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر من اینجوره بزرگه 

واقعا حس میکنم دیوار چین بینمون کشیدن انقدر فرق داریم و متفاوتیم😂

خیلی ازش حساب میبرن همه، تو دانشگاه، محل کار، بیرون

شخصیتش جدیه، جذاب، خشک با غریبه ها، قوی، با اعتماد ب نفس، دقیق انگار کامپیوتره، همه چیو میدونه راجع ب همه چی اطلاعات داره، اونم اطلاعات درست، واقع بین

من؟ خنگ، خل و چل، مهربون، رویایی، تخیلی و پرنسسی، ساده، خوش خنده😂 گریه ئو، انگار اون رنگ مشکیه من صورتی

[QUOTE=367713395]خواهر من اینجوره بزرگه واقعا حس میکنم دیوار چین بینمون کشیدن انقدر فرق داریم و متف ...

ببین داره، یعنی ادمای زیادی رو میشناسه، در حد دوست اما 

رفیق برای خودش پیدا نمیکنه، از ارتباط عمیق خوشش نمیاد همیشه ام به من میگه زیاد ب بقیه نزدیک نشو

خیلی سیکرته، رازالود، حتی ب ماهم هیچیو نمیگه😂

خواهر من اینجوره بزرگه واقعا حس میکنم دیوار چین بینمون کشیدن انقدر فرق داریم و متفاوتیم😂خیلی ازش حس ...

😂😂😂😂😭🤍

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

ببین داره، یعنی ادمای زیادی رو میشناسه، در حد دوست اما رفیق برای خودش پیدا نمیکنه، از ارتباط عمیق خو ...

احیانا خواهرت من نیستم... چون تموم خصوصیاتش رو دارم🤷🏻‍♀️😎😎🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

چرا بقیه باید از ما حساب ببرن ؟ مگه ما کی هستیم و قراره بر دیگران برتری داشته باشیم؟

نه گاهی لازمه. مثلا وقتی در مقام مدیر قرار میگیری. 

ولی منظور اسی از حساب بردن بیشتر حساب کردنه به نظرم. یعنی اونقدر حرفات معتبره که همه قبولت دارن