2777
2789
عنوان

امروز صبح زایمان کردم شوهر بچه هارو نمیخواد انگار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 59 پست
ماشالابهت صبح زایمان کردی هم فهمیدی شوهرت بچه ها رو نمبخواد هم وقت کردی بیای نی نی سایت؟اونم دو‌یا چ ...

عزیزم تازه نفهمیدم از وقتی جنسیت مشخص شد فهمیدم ولی فکرشم‌نمیکردم در این حد ک نیاد😔😔

صبح ساعت ۵بود زایمان کردم و یساعتی هست اومدم با گوشی دیگه حوصلم نمیکشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تازه نفهمیدم از وقتی جنسیت مشخص شد فهمیدم ولی فکرشم‌نمیکردم در این حد ک نیاد😔😔صبح ساعت ۵بود ...

واقعا نمیفهمم چرا کسی که امقدر درک و شعور اجتماعیش پایینه اجازه میدین پدر شه! همه چیز که عشق نیس معلومه سنتم کمه

عزیزم نه ای وی اف نکردم،خب طبیعیه هر چند قولو ممکنه بشه دختر عمه هام دوقلو زا بودن البته

ممکن هست درصورتی که تو ژن تون‌باشه از سمت مادر بزرگ ها و خب اینکه دختر عمه هاتم چند قلو زایی داشتن یعنی از سمت پدری ژن شو‌دارین

زایمانت طبیعی بود یا سز چه خانوم قویی هستی بیشتر مردا انگار دلشون پسر میخواد

عزیزم بچه هام خیلی سبک وزنن قرار بود سزارین بشم با خواست خودم ولی یهویی کیسه ابم‌پاره شد و دردم خیلی شروع شد و دهانه رحمم زیاد باز شد طبیعی بدنیا اوردن

شوهرم‌خودش تک فرزنده و عاشق دختر بود ماهم از اول قسم خوردیم که ۲تا بچه بیشتر نخوایم بچه هام ۲قلو شدن ...

خوب تو این چندماه ک فهمید دوقلو پسر بارداری الان دیگه چی میگه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤