2777
2789

نی‌نی یارها قبلا پیگیری کردن. فایده نداره.

چون اینجا محیط عمومیه. از یه محیط عمومی به محیط عمومی دیگه برده عکس‌ها رو فقط. محتوای خصوصی رو فاش نکرده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا بفهمن کی بوده؟!فکر میکنید نینی یار باید پیگیری کنه؟!خودتون نباید عکس بزارین تو سایتی که چند م ...

دقیقا

و چند میلیون خواننده خاموش☹️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

نی‌نی یارها قبلا پیگیری کردن. فایده نداره.چون اینجا محیط عمومیه. از یه محیط عمومی به محیط عمومی دیگه ...

خب مسئول سایت اونان حالا شاید کسی نمیدونست ور میدارن گذاشته 

از کجا بفهمن کی بوده؟!فکر میکنید نینی یار باید پیگیری کنه؟!خودتون نباید عکس بزارین تو سایتی که چند م ...

فتا پیگیری کنن میتونن بفهمن اون پیج کیه چیه 

چون گفتن مسولئیت عکس ها میزارین گردن خودتونه

نی نی یار ۵ بارها گفته عکس نزارین

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

مسئولیت عکسا با کاربراست

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

مدیریت اینجا ی جورایی از خداشه سایتش تو پلتفرمای دیگه معروف شه تعداد اعضا زیاد شه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مسئول نظارت برمحتوا هستن. نه پلیس فتا. کارشون اینه که عکس خلاف عرف یا محتوای ممنوعه منتشر نشه. وظیفشون نیست برن تو تاپیکا تذکر بدن عکس نذارید، عکس مردم رو برندارید که.

خود طرف که عکس می‌ذاره باید بدونه این سایت عمومیه. هزاران کاربر و هزاران خواننده خاموش داره. اسکرین گرفتن یا دانلود عکس هم کلا دو ثانیه وقت می‌بره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فتا پیگیری کنن میتونن بفهمن اون پیج کیه چیه

بله می‌تونن بفهمن. منتها از نظر قانونی کار اشتباهی نکرده.

بله می‌تونن بفهمن. منتها از نظر قانونی کار اشتباهی نکرده.

شما از قانون خبر نداری فکر کنم

بدون اجازه و رضایت شخصی عکسشو جایی بزاری قابل پیگیری هستش

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

شما از قانون خبر نداری فکر کنمبدون اجازه و رضایت شخصی عکسشو جایی بزاری قابل پیگیری هستش

به شرطی که محتوای خصوصی باشه. مثلا عکس توی پی‌وی طرف فرستاده باشه بعد منتشر کنه. نه اینکه از یه سایت عمومی برداره.

الان عکسایی که کاربران گذاشتن حتی با حذف از تاپیک از بایگانی گوگل حذف نمیشه.