2777
2789
عنوان

وای چه وضعشه

120 بازدید | 16 پست

ی تاپیک زدم ک پیاده روی صبح بهتره یا عصر کسی جواب نداد

حالابحث سلامتی و ی کار مثبت هیچ شرکت کننده ای نداش 

اگه حس شیشم بودم دوتا دلوخ میبافتم یا با خانواده شوهر لج بودم صدر جدول میشدم😆

اول صبح من بیشتر دوست دارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح خیلی سرده =/ پس عصر

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

گاهی حالم به هم میخوره پربازدیدا رو چک کنم، از بس که عنوانها تکراری و رواعصاب هستن!

حس ششم رو قطعا دخترای کم سن پربازدید میکنن! مشکلات با دیگران،خصوصا خانواده شوهر رو خاله زنکها پربازدید میکنن!

بعضی عنوانها هم انقدرررررر چرتو مضخرفن که معلومه برای پربازدیدی زده شدن بعد با سر هجوم میبرن توی این تاپیکا!

باید کلی بگردی تا بتونی یه تاپیک انرژی مثبت پیدا کنی اینجا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گاهی حالم به هم میخوره پربازدیدا رو چک کنم، از بس که عنوانها تکراری و رواعصاب هستن!حس ششم رو قطعا دخ ...

دقیقا همینه تاپیک درست و به درد بخور یا نیس یا کسی اصن پست نمیزاره

حالا ما نمیگیم تفریح و سرگرمی نباشه یا درد و دل نباشه 

باشه ولی عمده ی تاپیکا اینا نشه 

یا اگه کسی سوال دیگه ای داره همکاری کنن فقط دنبال جنجال نباشن