2777
2789
عنوان

دلتون برای کی یا چی تنگ شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 88 پست
روچشمممیتونی مطمئنم❤️💐

چشمت پر نور 💛

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا دوستت داره عاشقته❤️

منم دوستش دارم امیدوارم خودش کمکم کنه 

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

برای زمانیکه ذوق داشتم باربی بخرم و مامانم برای تولدم خرید یه باربی خوشگل با کلی لباس قشنگ یه ست فنجون قوری کوچولو داشتم دلم واسه عروسکام تنگ شده واسه روزایی که چون تک فرزند بودم تنها بودم ولی خیلییییییی بهم خوش میگذشت

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

کاش بزرگ نمی‌شدیم هیچ وقت🫠

نمیشد بزرگ نشد من دلم نمیخاس همیشه اونقدی بمونم

ولی دلم میخاست گاهی میتونستم برگردم به همون روزا چندساعتشو چندروزشو دوباره زندگی کنم

روزایی که با تماااام وجودم زندگی میکردم حضور داشتم حس میکردم لذت میبردم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

برای زمانیکه ذوق داشتم باربی بخرم و مامانم برای تولدم خرید یه باربی خوشگل با کلی لباس قشنگ یه ست فنج ...

منم عاشق عروسک و ست ظرفای پلاستیکی بودم همش دوس داشتم بزرگ شدم عروس بشم واقعیشو داشته باشم 

کاش هیچ وقت بزرگ نمی‌شدم. کاش همون موقع دنیا تموم میشد.

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

واس خاب زیر پتو گرم و نرمم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منم عاشق عروسک و ست ظرفای پلاستیکی بودم همش دوس داشتم بزرگ شدم عروس بشم واقعیشو داشته باشم کاش هیچ و ...

منم عاشق اشپزی بودم واسه عروسکام خیلی قصه میگفتم خواهر برادر نداشتم اون عروسکا همه کسم بوذن

ساعتها زل میزدم به صفحات رنگاوارنگ کتاب داستانام

واقعا بچه ی تنهایی بودم ولی خیلیییی خوش میگذشت بهم

الان اینقد وابستم به کسی که عاشقشم دقیقا برعکس اون موقع

از مدرسه میومدم میدیدم آبجیم تو کوچه منتظرم وایساده واسش ازین شیر های لیوانی که مدرسه میدادن ببرم چو ...

الهی 😢

منم خونمون با مامانم اینا پیاده 5 دقیقه راه هست دلم میخواد هر روز برم پیشش، ولی شوهرم نمیزاره😢