2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچیز دیگه اینکه بیاید بریم دونه دونه تاپیکایی که هست هست روز گزارش بزنیم همگی تا بترکه جطوره؟؟

اینطور که من میبینم هیشکی تو این سایت همکاری نمیکنه 

یا میان میگن خودشون گذاشتن به ما چه یا میان میگن خیلیم کار قانونی کردن 

سایت عمومیه!

و توی سایت‌های عمومی یا حتی پیج‌های اینستا که خصوصی نیست، افراد دیگه میتونن عکس و فیلم‌هاشون رو پخش کنن و این از نظر قانونی‌ام فکر نکنم مشکلی داشته باشه!

نی‌نی‌یار‌ها زیاد گفتن عکس نزارید

حتی امروز من بازهم چندتا تاپیک دیدم که میخواستن عکس از خودشون بزارن!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

سایت عمومیه!و توی سایت‌های عمومی یا حتی پیج‌های اینستا که خصوصی نیست، افراد دیگه میتونن عکس و فیلم‌ه ...

خب آقا شاید یکی دلش نمیخواد ور دارن یعنی چی 

یچیز دیگه اینکه بیاید بریم دونه دونه تاپیکایی که هست هست روز گزارش بزنیم همگی تا بترکه جطوره؟؟

ربطی نداره

عکس‌هارو ذخیره کردن!

و بازهم کاربرا عکس میزارن(امروز تاپیک زیاد دیدم)

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

خب آقا شاید یکی دلش نمیخواد ور دارن یعنی چی

!!!!!

خط اول رو بخون

سایت عمومیه!!!

شامل زن و مرد که بعضیاشون عضو سایت هستند و بعضیا عضو نیستن!

سایت عمومیه!و توی سایت‌های عمومی یا حتی پیج‌های اینستا که خصوصی نیست، افراد دیگه میتونن عکس و فیلم‌ه ...

دقیقا من همون اوایل که این پیج فعالیت می‌کرد هم یادمه نی‌نی یار سه تاپیک زد و گفت ما در حال پیگیری هستیم. علی‌الحساب شما عکس نذارید. پیگیریشون به جایی نرسید. حتی اینستا هم که چند نفر با پشتیانیش ارتباط گرفتن حاضر نشد پیج رو حذف کنه. گفت کار خلاف نکرده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

!!!!!خط اول رو بخونسایت عمومیه!!!شامل زن و مرد که بعضیاشون عضو سایت هستند و بعضیا عضو نیستن!

میدونم عمومی عه ولی این انسانی نیست که عکس یکیو ور داری بدون اینکه یارو بدونه بعد چند سال بزاری تو انستا بعد شانس اون بدبختم خیلی قوی باشه یکی از آشنا هاش ببینه براش مشکلی پیش بیاد و و و 

بعد عواقب بدتری هم داره بهتر نیست همین الان یا اعضای سایت یا نی نی یارا پیگیری کنن و برا اون یارو پرونده ای چیزی درست کنن که حتی نتونه تو اپ و سایت های مختلف فعالیت کنه 

دقیقا من همون اوایل که این پیج فعالیت می‌کرد هم یادمه نی‌نی یار سه تاپیک زد و گفت ما در حال پیگیری ه ...

منم تاپیک از نی‌نی‌یارها زیاد دیدم که گفتن عکس نزارید!

ولی بازهم کاربرا عکس میزارن!

میدونم عمومی عه ولی این انسانی نیست که عکس یکیو ور داری بدون اینکه یارو بدونه بعد چند سال بزاری تو ا ...

نمیدونم

به خانم تهرانی بگید

اون کیه

مسئول سایت

فتا پیگیری کنن میتونن بفهمن اون پیج کیه چیه

اینجا که صفحه شخصی نیست.سایت عمومیه و همه میتونند ببینند.شما از چی میخوای شکایت کنی؟محتوایی که شخص خودش عمومی میکنه که دیگه نمیشه بابت انتشارش شکایت کرد.مگه حق کپی رایت داری!حالا اینکه طرف نمیدونسته شاید کسی برداره یا حواسش نبوده به خودش مربوطه نه بقیه.

میدونم عمومی عه ولی این انسانی نیست که عکس یکیو ور داری بدون اینکه یارو بدونه بعد چند سال بزاری تو ا ...

حرف شما درسته از نظر انسانی ولی پیگیر باید از نظر قانون انجام بشه. اگه بتپنی طبق یک مورد قانونی ثابت کنی کار غیر قانونی انجام شده میشه پیگیری کرد نه که بگی کارغیر انسانی و یا غیر اخلاقی.