2777
2789
عنوان

حامله ام و شوهرم زندانه

549 بازدید | 44 پست

ماه ۴ هستم و بچم دختره 

شوهرم یکماه زندانه و نزدیک یکسال زندانی داره ۲۲ سالمه...

بارداری ناخواسته بود و جلوگیری داشتیم ...همسرم بخاطره مشروب خوردن و تولید مشروب زندانه 

شوهرم اعتیاد به الکل داشت هربار گفتم نکن نخور گوش نداد تا با ۳۶ لیتر مشروب دستگیرش کردن درست موقعی که من تو سختی های زندگیم..خانوادم بخاطره مخالفت ازدواجم بامن قطع ارتباط هستن الان یکماه شبها تنهام مادر و خواهر همسرم به شدت آدمهای پر حاشیه و پر داستانی هستن حتی موقعی که یکماهه باردار بودم مادرشوهرم میخاست منو بزنه نزدیک دوساله ازدواج کردم و عین این دوسال با تهمت های ناروا خانواده همسرم که میگفتن من یه دختر دوزاری هستم جنگیدم با عرق خوری همسرم دیشب به خواهر همسرم پیام دادم ایشالا خدا حکمت میکنه تو و مادرتو ایشالا خدا جواب کارتون بده و ...دیگ آشوب ب پا کردن و برادر همسرم فرستادن سر من من از شدت استرس دیشب دچار خونریزی شدم و 

راهی بیمارستان شدم تاصبح معطل سونوگرافی اورژانسی بودم 

تااینکه متوجه شدیم بچم سالمه 

همسرم امروز اولین روزی ک از زندان زنگ نزده چون میدونم باز زنگ زدن پرش کردن و بدگویی من میخام اقدام کنم برا جدایی اگر بچروهم بخواد بهش میدم 

شرایط بد رو بدتر کردید 

فرستادن پیام قرار بود چه معجزه ای کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا عصبی شدم خوندم . من مخالف 100000000000000000 درصد سقطم . ولی کاش این بچه نمونه مادر و پدری که هیچ مسئولیتی ندارن و مادری که حتی برای ازدواج به حرف 4 تا بزرگتر گوش نداده .... واقعا عصبی شدم .

بهتربودسکوت میکردی حداقل بخاطربچه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

شوهرت چطوره ارزش این این همه جنگیدن باخانوادت وقطع ارتباط داره؟ یعنی ازقبل میدونستی معتاد الکل و ساقیه؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

طلاق بگیر مهریه ات رو هم بگیر .

گفتی شوهرت اعتیاد داره به مشروب به پدر معتاد حضانت نمیدن پس جدا شو هم بچتو بگیر هم مهریه هم نفقه.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰