2777
2789
عنوان

حامله ام و شوهرم زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 44 پست
راهی بیمارستان شدم تاصبح معطل سونوگرافی اورژانسی بودم تااینکه متوجه شدیم بچم سالمه همسرم امروز اولین ...

الان داغی نمی‌فهمی هااا بنظرت بچه ای که ۹ماه تو وجودت بوده رو میتونی بدی؟ یکم بیشتر فکر کن عزیزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور  میتونین پای یک بچه بی گناهو به این وضعیت  بکشونین  من هنوز که هنوزه دارم تاوان ازدواج  اشتباه پدر و مادرمو میدم ای کاش اون بچه  اینطوری نشه 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
ببخشید اونا چیکار باید بکنن شما خودت خواسی ازدواج کنی خودتم بچه اوردی

اینایی ک میان میگن ازدواج سنتی فلانه و چرت میگن باید بیان اینجا الان. 

فک میکنن زندکی متاهلی مثل فیلماس بابا بیشترش بدبختیه

خانجام حمایتی نمیکنن و ندارن نمیتونم روشون حساب کنم

مگه حمایت فقط مالی همین که خانواده همسرت بدونن خانوادت پشتت و مواظبتن کافیه هیچکس خانواده نمیشه هرچقدر حالا بد باشن

چطور میتونین پای یک بچه بی گناهو به این وضعیت بکشونین من هنوز که هنوزه دارم تاوان ازدواج اشتباه ...

الان بنظرت چطور بچه ۴ ماهرو سقط کنم  خاستم اوایل سقط کنم همسرم نزاشت گف میکشمت

وقتی برخلاف مخالف خانواده ازدواج میکنی…. حتی بهترین مرد دنیا هم ارزشش رو نداره چون پل های پشت سرت خراب میشه و بهترین مرد دنیا هم حداقل چندباری مشکل ساز میشه ،بنظرم عاقلانه ترین کار اینکه برگردی خونتون و بگی غلط کردم و تا پدر ومادرت حمایتت کن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اینایی ک میان میگن ازدواج سنتی فلانه و چرت میگن باید بیان اینجا الان. فک میکنن زندکی متاهلی مثل فیلم ...

کلا ازدواج کورکورانه و بدون شناخت اشتباهه خیلیا عاشق میشن کور میشن خیلیام سنتی بدون رفتو امد گول ظاهرو میخورن

الان بنظرت چطور بچه ۴ ماهرو سقط کنم خاستم اوایل سقط کنم همسرم نزاشت گف میکشمت

فقط تصمیم  مناسبی بگیرین نذارین روح اون بچه هم داخل این زندگی آزرده بشه اگه میخواین طلاق بگیرین خوب فکر کنین بچه هم پدر میخواد هم مادر خواهش میکنم خوب فکر بکنین 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
وقتی برخلاف مخالف خانواده ازدواج میکنی…. حتی بهترین مرد دنیا هم ارزشش رو نداره چون پل های پشت سرت خر ...

الان خونه پدر مادرم حمایتی ندارن میگن برو دنبال زندگیت کلا زمان مجردی هم اوضاع خانوادم خوب نبود ک تن دادم ب این ازدواج بخاطره خانوادم