2777
2789
قهر میکنید سریع بعد اصلا پا پیش نمیزارید واسه آشتی😐👰‍♂️💅

به قول بعضیاشون   چون ارزش زن اومده پایین!! چون زن خوشگل و آزاد  پر خیابونه ، این نشد اون یکی !! 🤦‍♀️😐

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شخصه در مورد چشم چرانی و بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که ...

تموم شد بیا پایین مرسی

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
دخترا باید نازتونو بکشن انگار دیگه اون غیرته وجود نداره واسه پا پیش گذاشتن

با موارد ضد شرع مخالفم.

از همین چیزا شروع شده رسیده به خیانت و ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه ها اگه ابرو رو بد برداشته باشیم باز درمیاد که بتونیم بعد درستش کنیم یا نه؟منظورم وسط ابروعه قسمت تاج ابرو اینا

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
پرنسس سایت رویت شد :

اگه بی تقوایی میکردم و منم میگفتم دیشب با پارتنر بودم اکس سه ماه پیشم رو دیدم ، رو نفر سومی کراش زدم ....

این خوب بود؟

فقط تقوا نماز پاکی ظرفیت 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

با موارد ضد شرع مخالفم.از همین چیزا شروع شده رسیده به خیانت و ....

چیو به چی داری ربط میدی؟😂😂

شنا خودت همین که اینجا عضوی یه پا ورنسس و ضد شرعی وقتی تو سایتی عضوی ک ممکنه خانوم ها عکس بزارن یا از مسائل خصوصیشون بگن اینارو تو شرع واسه شما منع نکردن؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع